Παλιές συνήθειες με μοντέρνα συσκευασία. Η μόδα επιτάσσει τι θα φορεθεί ή ποιο στυλ επίπλων και διακόσμησης θα κυριαρχήσει – το ίδιο συμβαίνει και στο φαγητό. Η κρίση έχει φέρει νέα γαστρονομικά ρεύματα: παλιές συνήθειες με πιο μοντέρνο αμπαλάζ. Οι λουκουμάδες έχουν έρθει στο προσκήνιο και δίνουν ιδέες. Έτσι, τρία νέα παιδιά αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους με το καινούργιο νόστιμο μαγαζί, τους Lukumades, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Ευχάριστος, λιτός, all day χώρος, όπου κυριαρχεί το λευκό και αφήνει το προβάδισμα στο χρυσαφί χρώμα του λουκουμά. Ωραίοι, γευστικοί λουκουμάδες, μια μπουκιά, με μπόλικο μέλι και κανέλα, τραγανοί απέξω, μεστοί στην καρδιά τους (€2,90). Η συνταγή κλασική, αλλά πετυχημένη στην εκτέλεσή της. Στην πιο μοδάτη εκδοχή τους συνδυάζονται με παγωτό καζάν ντιπ και αμύγδαλο (€4,2), με σοκολάτα πραλίνα και αμύγδαλο (€3,50) αλλά και... με γέμιση κρέμα μαστίχα ή λεμόνι (€3,80). Όταν σε πιάσει υπογλυκαιμία, παίρνεις ένα χάρτινο ωραίο κουβαδάκι με λουκουμάδες και, αν δεν κρατιέσαι, το τρως επιτόπου, μαζί με ένα Taf καφέ cappuccino (€1,5), αλλιώς το παίρνεις μαζί σου. Επιστροφή στην απλότητα.