Η Αθήνα πλέον έχει αποκτήσει τα δικά της ινδικά φαγάδικα. Ένα από αυτά είναι και το Indian Kitchen κοντά στο Σύνταγμα, στην οδό Απόλλωνος. Ο νεαρός Ινδός που παίρνει παραγγελία μιλάει λίγα ελληνικά, αν και έχει μόλις τρία χρόνια στην Ελλάδα, άρα η συνεννόηση είναι εύκολη. Κουζίνα ανοιχτή, με δύο Ινδούς μαγείρους να ετοιμάζουν κλασικό φαγητό, με γεύσεις προσαρμοσμένες όμως στα ελληνικά δεδομένα. Κάποια από τα καυτερά πιάτα της ινδικής κουζίνας που εντυπωσιάζουν με την ένταση των μπαχαρικών εδώ σερβίρονται με ήπια γεύση και χάνουν πόντους από την αυθεντικότητά τους. Αρχή με paratha, έναν τύπο ινδικού ψωμιού που μοιάζει με πίτα. Είναι ό,τι πρέπει για να συνοδέψει τον νόστιμο αρακά με φυτικό τυρί, μαγειρεμένο με σάλτσα ντομάτας και μπαχαρικά (€8). Τα samosa με λαχανικά (€5) είναι πιτάκια χορταστικού μεγέθους, χωρίς κάποιο γευστικό ενδιαφέρον. Καλοφτιαγμένο ήρθε το κλασικό chicken tandoori (€11) και ωραίο το γλυκό ρύζι με σταφίδες, αμύγδαλα, κάσιους και κάρδαμο (€6,2). Με δυο λόγια, το φαγητό, χωρίς να είναι κακό, δεν σε ταξιδεύει στη μαγεία και στα αρώματα της ινδικής κουζίνας.