BIG APPLE

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΑΦΝΗ ΣΕΡΠΑΝΟΥ, 15.3.2007 | 00:00

Τι γίνεται εδώ; Μοντέρνος minimal χώρος με κυρίαρχες τις γήινες αποχρώσεις, που αποπνέει νεοϋορκέζικο αέρα. Θα ακούσετε mainstream μουσική και θα συναντήσετε άτομα ηλικίας 25-40. Γευστικές προτάσεις από τη Μεσόγειο αλλά και έμφαση στα ελληνικά στοιχεία. Η κουζίνα είναι ανοιχτή από τις 13:00, ενώ πιο πριν μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας και ένα νόστιμο πρωινό. Ξεκινήστε με σαλάτα ρόκα με μαρινάτο σολομό, πατάτα, φασολάκια και σος με λιαστή ντομάτα (€9,00) ή ραβιόλι γεμιστό με καβούρι, ντομάτα καρπάτσιο και πέστο ρόκας (€7,00). Συνεχίστε με ψαρονέφρι μενταγιόν με κους κους, κάρι και σάλτσα με ξηρά φρούτα (€14,00). Μετά κλείστε με πανακότα με σος καραμέλας, πασπαλισμένη με νιφάδες τραγανής καραμέλας (€5,50). Επιπλέον, αρκετές επιλογές σε finger food και snacks (π.χ. burger με χαλούμι, ντομάτα, μπέικον και σος barbeque με δυόσμο €11,50).

Πρόσεξε αυτό: Το εντυπωσιακό φωτιστικό με τις οπτικές ίνες πάνω από το μπαρ, και οι ρίζες φυτών από τον Αμαζόνιο που διακοσμούν το χώρο του εστιατορίου.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού