Βερολινέζικη, βιομηχανική ατμόσφαιρα με μπλουζ, τζαζ και ροκ ήχους να βγαίνουν από τα ηχεία. Δοκιμάστε λουκάνικα από διάφορες περιοχές της Γερμανίας και γευτείτε τοπικές συνταγές με τη συνοδεία μιας από τις 10 μπίρες που σερβίρονται, με καταγωγή από διάφορες χώρες, όπως το Βέλγιο κι η Ιρλανδία. Ανοιχτό από τις 7 το απόγευμα μέχρι το ξημέρωμα, που γυρνάς σπίτι πεινασμένος.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Το 24ωρο ενός σεφ

Αντώνης Δρακουλαράκος: «Το ρύζι είναι η σημαία κάθε σουσάδικου»

Αντώνης Δρακουλαράκος |
Scroll to top icon