Σε μια πανέμορφη σκεπαστή αυλή στεγάζεται η Ροζαλία, μια από τις πιο ξακουστές ταβέρνες των Εξαρχείων. Έχει και ψητά και μαγειρευτά και ψάρια, μαγειρεμένα άψογα και με τα πιο φρέσκα υλικά. Ο δίσκος με τα 15 ορεκτικά έχει αφήσει εποχή, ενώ δεν λείπουν τα πιάτα διαίτης για να μη μένει κανένας παραπονεμένος. Δοκιμάζουμε οπωσδήποτε: το αρνάκι σφακιανό και το χοιρινό με τη γευστικότατη σάλτσα γιαουρτιού.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
21 γαλακτομπούρεκα που αξίζει να δοκιμάσετε

Αν σας αρέσει το γαλακτομπούρεκο, διαβάστε αυτή τη λίστα με τα 21 καλύτερα

Νίκη Μηταρέα |
Scroll to top icon