Στους πρόποδες της Πεντέλης, έχει μαγειρευτά πιάτα ένα κι ένα αλλά και πεντανόστιμα ψητά που φτιάχνονται στα ξυλοκάρβουνα. Σε ειδυλλιακή τοποθεσία που ταξιδεύει το μυαλό μας μακριά από την οχλοβοή του κέντρου και πιο κοντά στη φύση. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για πάρκινγκ και παιδική χαρά, ενώ είναι ό,τι πρέπει για κοινωνικές εκδηλώσεις.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Οι γεύσεις του καλοκαιριού που φυλάξαμε για το χειμώνα

Φρυγανισμένα, λιόκαφτα, παστά, ξιδάτα: Έτσι μένει η γεύση του καλοκαιριού

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon