Για τους ζεστούς μήνες αλλάζει τη διάθεση της κουζίνας της με καλοκαιρινούς μεζέδες, όπως κολοκυθοκεφτέδες, χοιρινή τηγανιά, κεφτεδάκια τηγανητά, χωριάτικο λουκάνικο σχάρας κ.ά. Αυτά που δεν αλλάζουν, όμως, είναι τα αγαπημένα μας πιάτα, οι χαμηλές τιμές (12-15 ευρώ το άτομο), το χαρούμενο περιβάλλον και το υπερ-φιλικό σέρβις. Σούπερ!

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Το 24ωρο ενός σεφ

Αντώνης Δρακουλαράκος: «Το ρύζι είναι η σημαία κάθε σουσάδικου»

Αντώνης Δρακουλαράκος |
Scroll to top icon