Floyd

Νέα, ενθουσιώδης άφιξη στην πόλη, που ετοιμάζεται να κάνει τα εγκαίνιά της στις 6 Νοεμβρίου με ένα μοναδικό event.

LIFOTEAM, 2.11.2014 | 22:20

To concept του Floyd δίνει έμφαση στο καλό, αλλά όχι ακριβό κρασί. Πώς ακριβώς επιτυγχάνεται αυτό; Με την εγκατάσταση ενός wine dispenser cooler, ενός ειδικού μηχανήματος που επιτρέπει στο κρασί να παραμείνει αναλλοίωτο μέχρι και τρεις μήνες μετά το άνοιγμά του, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάποιον που δεν μπορεί να καταναλώσει μια ολόκληρη φιάλη ή να σηκώσει το κόστος μιας ακριβής ετικέτας στο κρασί να απολαύσει το κρασί και σε ποτήρι για. Η wine list του Floyd συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό μενού που επιμελείται καθημερινά ο σεφ Γιώργος Λέκκας (μέλος του team της Α. Μπαρμπαρίγου)και απ' όπου ξεχωρίζουν πολλά πιάτα, όπως το ταρτάρ σολομού, τα πλατό τυριών και αλλαντικών με κλασικές γεύσεις που ταιριάζουν και αναδεικνύουν τα κρασιά. Εκτός, όμως, από τη wine list και το μενού που τη συνοδεύει, μπορεί κανείς να δοκιμάσει burgers, διάφορα finger foods και ποικιλίες καφέ, όπως ο ναπολιτάνικος (100% arabica kimbo). Τέλος, όσον αφορά τα κοκτέιλ, φέρουν την υπογραφή του γνωστού και πολυβραβευμένου bartender Aristotelis που δημιουργεί τις ολοδικές του συνταγές. Στα συν οι μουσικές επιλογές που κινούνται μεταξύ μπλουζ, τζαζ, σουίνγκ και ρoκ καθώς και τα δυναμικά lives που αναμένονται εντός των επόμενων εβδομάδων.

Περικλέους & Κεραμεικού
2106565115
 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού