Το εστιατόριο ανανεώνει το μενού του και προτείνει καινούργια πιάτα με εξαιρετικές γεύσεις ελληνικής δημιουργικής κουζίνας. Το μοσχαρίσιο κότσι με τραχανά και το γουρουνόπουλο με τα φρέσκα μανιτάρια είναι μόνο δύο από αυτά. Το Αθήρι έχει ξεκινήσει μια καινούργια καμπάνια, προσφέροντας ένα δωρεάν ποτό στο μπαρ Belafonte στους πελάτες που επιλέγουν το εστιατόριο για να φάνε τις καθημερινές. Τις επόμενες εβδομάδες το Αθήρι ετοιμάζει και νέες εκπλήξεις!

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Θύμηση, μια νέα κρεμερία στο Παγκράτι

Θύμηση: Ο Νίκος και ο πατέρας του έφεραν ξανά το γαλακτοπωλείο στο Παγκράτι

Μίνα Καλογερά |
Scroll to top icon