Το ξέρουμε όλοι, το φαγητό της μαμάς είναι αναντικατάστατο, ok. Αλλά, αν θέλεις ό,τι πιο κοντινό σε αυτό, τότε το Ζouzou έχει να σου πει πολλά. Το μαγειρείο του Παγκρατίου είναι σημείο αναφοράς για όλους όσοι αναζητούν καθημερινά γεύσεις όπου πρωταγωνιστεί η ποιότητα. Και μαζί της πρωταγωνιστούν όλα εκείνα τα υλικά που συνθέτουν τις ελληνικές συνταγές και αλλάζουν από εποχή σε εποχή, μαρτυρώντας τις διαθέσεις της φύσης του τόπου μας.

 

Στον κατάλογο του Ζouzou θα βρεις δεκάδες πιάτα που γεννούν αναμνήσεις από το οικογενειακό τραπέζι, μόνο που εδώ τα απολαμβάνεις σε έναν ζεστό και φωτεινό χώρο που τιμά τον τίτλο του σύγχρονου μαγειρείου. Ανάμεσα στις προτάσεις ξεχωρίζει το γιουβέτσι κοτόπουλο, ο μουσακάς –μπορεί να πετύχεις ως πιάτο ημέρας και τη vegan εκδοχή του–, τα κολοκυθάκια γεμιστά με αυγολέμονο και τα καταπληκτικά νιόκι με ραγού μοσχαρίσιου κιμά. 

 

zοuzou
Το Ζouzou είναι καθημερινή στάση γευστικής απόλαυσης, αλλά ταυτόχρονα είναι και η αυθόρμητη σκέψη κάθε φορά που θέλεις να μείνεις σπίτι και να γευτείς ένα καλό φαγητό.

 

Φυσικά, δεν λείπουν οι επιλογές με ψάρι που μαγειρεύονται ανάλογα με το τι θα βρεθεί φρέσκο στην αγορά, αλλά και οι προτάσεις που ακολουθούν κάθε εποχή. Ας πούμε, δεν γίνεται να μη δοκιμάσεις τις φοβερές σούπες που όσο κρυώνει ο καιρός γίνονται όλο και πιο must –θα βρεις από κλασική κοτόσουπα μέχρι την αρωματική σούπα με κολοκύθα και τζίντζερ– αλλά και τη φοβερή σιφναίικη ρεβιθάδα.

 

Το Ζouzou είναι καθημερινή στάση γευστικής απόλαυσης, αλλά ταυτόχρονα είναι και η αυθόρμητη σκέψη κάθε φορά που θέλεις να μείνεις σπίτι και να γευτείς ένα καλό φαγητό. Όλα τα πιάτα έρχονται στον χώρο σου, φέρνοντας μαζί τους όλη τη φροντίδα που υπάρχει πίσω από κάθε συνταγή.

 

zοuzou

 

Αρχελάου 15, 216 8009877

Facebook: Zouzou Μαγειρέματα 

Instagram: zouzoumageiremata
 

Οδηγός Γεύσης