Ένας από τους λόγους που απολαμβάνουμε τα Χριστούγεννα είναι η γεύση τους. Γιατί αυτή η γιορτή του χρόνου μάς φέρνει εξαιρετικές γαστρονομικές προτάσεις που μας ταξιδεύουν σε όλες τις γωνιές του κόσμου. 

 

Αυτό το ταξίδι αναλαμβάνει κάθε χρόνο το μενού του Ziller’s, μίας από τις πιο όμορφες ταράτσες της Αθήνας που μας υποδέχεται σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα με θέα την Ακρόπολη και φροντίζει και φέτος να μας καταπλήξει με τις επιλογές των γιορτινών προτάσεων.

 

Ziller's
Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά σε έναν χώρο πάνω από την πόλη που μας απογειώνει και μας οδηγεί σε έναν κόσμο όπου η μαγεία των γιορτών σε κυριεύει. Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου

 

Ο βραβευμένος executive σεφ Παύλος Κυριάκης και η ομάδα του έχουν ετοιμάσει για τα Χριστούγεννα μια γευστική εμπειρία που ξεκινά με βασιλικό καβούρι, αβοκάντο και φρούτα του πάθους, συνεχίζεται με σούπα από αγκινάρα Ιερουσαλήμ με μαύρη τρούφα και καταλήγει σε ένα θαλασσινό πιάτο με καλκάνι, στρείδια και χαβιάρι ή στο εξαιρετικό φιλέτο ζαρκάδι με πουρέ από σελινόριζα και κυδώνι. Η γευσιγνωσία δεν τελειώνει εδώ, αφού το χριστουγεννιάτικο μενού ολοκληρώνεται με γλυκές προτάσεις όπως το παγωτό μπαχαρικών με κάστανο και confit κλημεντίνης και η σοκολάτα Caraibe 66% με καραμελωμένο καρύδι πεκάν, μαρέγκες με καρπό κακάο και σορμπέ λεμόνι.

 

Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς το Ziller’s υποδέχεται τον νέο χρόνο με ένα μενού εκλεκτών γεύσεων που σε εκπλήσσει σε κάθε δοκιμή. Για αρχή θα γευτείς το ταρτάρ καραβίδας κονσομέ με χαμομήλι και χαβιάρι και θα συνεχίσεις με το new entry πιάτο κολοκύθας με κάστανο και λευκή τρούφα. Ακολουθεί η σφυρίδα με μαϊντανό, μύδια, μάραθο και σάλτσα λευκού κρασιού ή το φιλέτο wagyu με τάρτα μανιταριών, τόνκα και amaretto. Για επιδόρπιο ο σεφ προτείνει ένα βελούδινο μιλφέιγ με βανίλια, καραμέλα και φρούτα του δάσους και μια σοκολάτα γάλακτος Jivara 40% με πορτοκάλι και σαφράν. Φυσικά, ο αρωματικός καφές και η παραδοσιακή βασιλόπιτα συμπληρώνουν το μενού της τελευταίας βραδιάς του χρόνου που οδηγεί στην πρώτη μέρα του 2023.

 

Ziller's
Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς το Ziller’s υποδέχεται τον νέο χρόνο με ένα μενού εκλεκτών γεύσεων που σε εκπλήσσει σε κάθε δοκιμή. Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου

 

Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά σε έναν χώρο πάνω από την πόλη που μας απογειώνει και μας οδηγεί σε έναν κόσμο όπου η μαγεία των γιορτών σε κυριεύει. Αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, που θέλουμε να τις απολαύσουμε όσο περισσότερο μπορούμε με τους αγαπημένους μας, το Ziller’s γίνεται η ιδανική ατμόσφαιρα για να μας χαρίσει απλόχερα γεύσεις και καλή διάθεση που θα μας συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας χρονιάς.

 

Μητροπόλεως 54, Αθήνα, 210 3222277

thezillersathenshotel.com

Facebook: The Zillers Athens Boutique Hotel

Instagram: thezillersathens
 

Οδηγός Γεύσης