Το 7ο κατάστημα των Ζαχαροπλαστείων MOUS Catering άνοιξε και σας προσκαλεί να απολαύσετε τις μοναδικές του δημιουργίες που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο «απαιτητικό» ουρανίσκο.

 

 

Ζαχαροπλαστείο MOUS: Νέα άφιξη στην Καλλιθέα

 

Από το 1979 που πρωτοξεκίνησαν να μας συστήνονται, η ποιότητα, η γεύση, η πρωτοτυπία και το value στις τιμές τους αποτέλεσαν τους τέσσερις πυλώνες άξονες της επιτυχίας τους.

 

Ζαχαροπλαστείο MOUS: Νέα άφιξη στην Καλλιθέα

 

Με επτά καταστήματα σε Νίκαια, Κερατσίνι, Περιστέρι, Αγία Βαρβάρα, Νέα Σμύρνη, Πέραμα και τώρα και στην Καλλιθέα, τα Ζαχαροπλαστεία MOUS Catering αποτελούν τον αγαπημένο προορισμό, όσων αναζητούν μια απόλυτα γλυκιά εμπειρία.

 

Ζαχαροπλαστείο MOUS: Νέα άφιξη στην Καλλιθέα

 

O κύριος Όθωνας Μανωλάκος (διευθύνων σύμβουλος) εξήγησε το μυστικό της επιτυχίας τους. Έχοντας μεταφερθεί σε ένα κεντρικό ιδιωτικό εργαστήριο 1000 τ.μ στην Αγία Βαρβάρα από το έτος 2016 και επενδύοντας σε τεχνολογικό εξοπλισμό, στην εκπαίδευση και εξειδίκευση των ανθρώπων τους, κατάφεραν μέσω της οικονομίας της κλίμακας, να μειώσουν τις τιμές των προϊόντων τους, διατηρώντας όμως παράλληλα αναλλοίωτη την ποιότητά τους, με αποτέλεσμα ο κόσμος να αγκαλιάσει ακόμα περισσότερο αυτήν την προσπάθεια και πλέον να υποδέχονται φέτος το έβδομό τους κατάστημα.

 

 

Δημοσθένους 112 Καλλιθέα, Αθήνα

Οδηγός Γεύσης