Ναι, υπάρχει και στη γεύση ένα WTF, μόνο πoυ σε αυτή την περίπτωση σημαίνει What The Food και είναι μία από τις πιο νόστιμες προτάσεις street food που θα δοκιμάσεις.

 

Το spot που βρίσκεται στα Εξάρχεια, απέναντι από το Warehouse και είναι δικό του δημιούργημα, έχει καταλάβει τη δική του θέση στη λίστα με τις comfort επιλογές που σου προκαλούν δικαιολογημένη σιελόρροια κάθε φορά που τις σκέφτεσαι. Γιατί, αλήθεια, αν δοκιμάσεις τις χειροποίητες συνταγές του What The Food θα αλλάξεις άποψη για το «φαγητό δρόμου».

 

What The Food
Τα μπέργκερ πρωταγωνιστούν σε εκδοχές για όλα τα γούστα, πάντα με μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά και αγνά, premium υλικά. Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Φυσικά, εδώ το μενού είναι προσαρμοσμένο στην καθημερινή ανάγκη για γεύσεις που θα σε χορτάσουν με τρόπο εύκολο, νόστιμο και ποιοτικό. Τα μπέργκερ πρωταγωνιστούν σε εκδοχές για όλα τα γούστα, πάντα με μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά και αγνά, premium υλικά. Το Cheddar Bacon Burger είναι από τις πρώτες επιλογές που πρέπει να δοκιμάσεις, με cheddar, μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια, iceberg, mayo, BBQ. Κλασικό και τόσο must, που πρέπει να το βάλεις οπωσδήποτε στη λίστα με τα αγαπημένα σου. To Chicken Bacon Burger είναι εξίσου εθιστικό για τους λάτρεις του κοτόπουλου, αφού ο συνδυασμός περιλαμβάνει παναρισμένο τηγανητό κοτόπουλο, τσένταρ, sweet chili mayo, τομάτα, iceberg και μπέικον.

 

Στο What The Food ο κατάλογος έχει κάτι για όλους. Προσεγμένες προτάσεις pasta –να δοκιμάσεις τα Bucatini Caprese– αλλά και μια φοβερή πίτσα σε τετράγωνο ταψί με ζύμη από φυσικό προζύμι 48ωρης ωρίμανσης – η WTF Spicy θα ενθουσιάσει τους fans του είδους. Μην παραλείψεις τις δροσερές σαλάτες όπως η φανταστική Caesar's, αλλά και τα σκορδόψωμα ή τα panini ημέρας. Οι vegetarians θα βρουν τα δικά τους αγαπημένα σε ένα μενού που έχει σχεδιαστεί για να σε κάνει να αναρωτιέσαι: «wtf?».

 

What The Food
Στο What The Food ο κατάλογος έχει κάτι για όλους.

 

Μαυρομιχάλη 40, Εξάρχεια, 210 3614831

warehouse.gr/what-the-food

Facebook: What The Food

Instagram: whatthefoodgr
 

 

Οδηγός Γεύσης