Troufa Local Deli: Φέρνει στη ζωή σου την απόλαυση της γεύσης

Βραβευμένα ελληνικά και ευρωπαϊκά τυριά και αλλαντικά, εξειδικευμένα είδη διατροφής, βιολογικές και gluten-free προτάσεις.

The LiFO team, 27.4.2021 | 15:41

Το delicatessen είναι μια παρεξηγημένη έννοια. Το εύγευστο, το ιδιαίτερο, το εξαιρετικό, είναι εκείνα τα στοιχεία που φέρνουν απόλαυση στη ζωή μας, κι αυτό είναι ανάγκη, όχι πολυτέλεια. Στο Troufa Local Deli θα βρεις όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ανεβάζουν το επίπεδο της γεύσης μέσα από τη φρεσκάδα και την προσεκτική επιλογή μιας σειράς προϊόντων. Ανάμεσά τους βραβευμένα ελληνικά και ευρωπαϊκά τυριά και αλλαντικά, εξειδικευμένα είδη διατροφής, βιολογικές και gluten-free προτάσεις.

 

Ο Μπάμπης Σαγάνης, ξεκινώντας από τη Σύρο και αντλώντας έμπνευση από τα εξαιρετικά προϊόντα της ελληνικής γης, μετέφερε όλη τη γνώση και την εμπειρία στο Troufa Local Deli, για να μοιραστεί την εμπειρία των ιδιαίτερων γεύσεων. Στον εξαιρετικό χώρο του Παλαιού Φαλήρου, το σύγχρονο design συνδυάζεται με την αίσθηση οικειότητας που αποπνέει η ατμόσφαιρα. Μια ατμόσφαιρα που σε καλεί να δοκιμάσεις τα προϊόντα, να μιλήσεις για τα χαρακτηριστικά τους, να ζητήσεις τις κατάλληλες συνταγές και να νιώσεις τη χαρά της ανακάλυψης νέων γεύσεων.

 

Troufa Local Deli: Φέρνει στη ζωή σου την απόλαυση της γεύσης

 

Εδώ θα βρεις μεγάλη ποικιλία αλλαντικών και τυριών, όπως και συνοδευτικών: τσάτνεϊ, κριτσίνια, σάλτσες, μαρμελάδες. Ξεχωριστή θέση, φυσικά, κατέχουν τα προϊόντα με λευκή και μαύρη τρούφα, ενώ πολύ ενδιαφέρουσα είναι η μικρή κάβα με εκλεκτές ετικέτες. Στα must-try τυριά είναι το πεκορίνο με τρούφα, το Blu61, το Brie de Μeaux, η κρητική γραβιέρα 24μηνης ωρίμανσης, το κασέρι Ξάνθης και η γραβιέρα με μπούκοβο από Αρκαδία. Από τα αλλαντικά πρέπει οπωσδήποτε να γευτείς το προσούτο San Daniele 24μηνης ωρίμανσης, την Bresaola carpaccio, τον παστουρμά καμήλας, το φιλέτο γαλοπούλας στα κάρβουνα και το φιλέτο βουβαλίσιο στα κάρβουνα. Το Troufa Local Deli επαναφέρει την αξία της ξεχωριστής γεύσης στην καθημερινότητά σου, και το κάνει πολύ καλά!

 

Troufa Local Deli: Φέρνει στη ζωή σου την απόλαυση της γεύσης

 

Αχιλλέως 54, Παλαιό Φάληρο, 210 9885445, Facebook: Troufa local deli, Instagram: troufa_deli