Οι μικρές αποδράσεις της καθημερινότητας είναι αυτές που σου δίνουν την ενέργεια –το λες και κουράγιο– να αντιμετωπίσεις τη ρουτίνα στην πόλη και τελικά να περάσεις ένα όμορφο καλοκαίρι. Οι αυλές των TGI Fridays™ άνοιξαν και σε καλωσορίζουν σε ένα εξωτικό, all-day περιβάλλον, γεμάτο από γεύσεις, δροσιστικά κοκτέιλ και φυσικά θετικά vibes που παίρνεις μαζί σου φεύγοντας.

 

Τα εντυπωσιακά νέα μπέργκερ του καταλόγου έρχονται να δημιουργήσουν καινούργιες αγαπημένες συνήθειες, ενώ μένουν πιστά στη γνωστή υψηλή ποιότητα, με το αφράτο ψωμί μπριός να παρασκευάζεται καθημερινά, χωρίς καθόλου συντηρητικά.

 

Το Truffle Parmesan Burger με καπνιστό τυρί Gouda, mushrooms ragout και truffle parmesan sauce προστίθεται στη λίστα των μοναδικών μπέργκερ με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και πρέπει να το δοκιμάσεις. Το ίδιο ισχύει για το «άτακτο, με ιταλικό ταπεραμέντο» The Italian Job με fried mozzarella, garlic parmesan sauce, λιωμένη mozzarella, φέτες pepperoni και spicy pizza sauce.

 

Στις πιο «τολμηρές επιλογές» θα βρεις το Texan Cowboy με μοσχαρίσιο μπέργκερ, σιγομαγειρεμένο μοσχάρι φούρνου, μανιτάρια σοτέ, grilled balsamic onions, Swiss, τραγανά frizzled onions και au jus sauce, που σε συνεπαίρνει σε νέα γευστικά μονοπάτια. Οι chicken lovers θα απολαύσουν το Californian Chicken Dream με στήθος κοτόπουλου σχάρας με μπαχαρικά Cajun, Swiss, φρέσκο guacamole και sweet chili sauce που σε μεταφέρει στις ακτές του Λος Άντζελες. Ενώ οι vegetarians θα λατρέψουν το Homemade Quinoa Burger, με χειροποίητο μπιφτέκι λαχανικών από τρίχρωμη κινόα, μανιτάρια champignon, κόκκινα φασόλια, soy sauce και θυμάρι. 

 

Spicy Pineapple Margarita
H Spicy Pineapple Margarita με φρέσκο χυμό λάιμ, σπιτικό jalapeno-pineapple syrup και τεκίλα θα φέρει την παραλία του Κανκούν στο ποτήρι σου.

 

Η cocktail list των TGI Fridays™ συνοδεύει ιδανικά κάθε γεύμα, με προτάσεις όπως το Caribbean Rum Punch με τροπικό μάνγκο, passion fruit και ρούμι, που θα σας ταξιδέψει στις ακτές της Καραϊβικής, και η Spicy Pineapple Margarita με φρέσκο χυμό λάιμ, σπιτικό jalapeno-pineapple syrup και τεκίλα θα φέρει την παραλία του Κανκούν στο ποτήρι σου.

 

Οι εξωτερικές αυλές των αγαπημένων food spots γίνονται προορισμός απόλαυσης, όπου κι αν βρίσκεσαι. Ξεκινώντας από τα βόρεια προάστια, το κατάστημα της Κηφισιάς αποτελεί το απόλυτο σημείο αναφοράς των TGI Fridays™, που δροσίζει τις ζεστές ημέρες και νύχτες του καλοκαιριού με τη μοναδική του αυλή, ενώ στα νότια προάστια το κατάστημα της Γλυφάδας συνδυάζει τον αέρα των κοντινών παραλιών με την εύκολη πρόσβαση στην πόλη. Αν, πάλι, θέλεις να απολαύσεις γευστικές στιγμές με θέα τη μαρίνα, το κατάστημα του Φλοίσβου είναι το ιδανικό hot spot. 

 

Το καλοκαίρι στην πόλη περνά από τα TGI Fridays™ για μια αυθεντική αμερικάνικη εμπειρία ή μια μεξικάνικη βραδιά, παρέα με τα αγαπημένα Fridays Cocktails. Εκεί όπου κάθε μέρα είναι Παρασκευή!

 

www.fridays.gr, Facebook: TGI Fridays Greece, Instagram: tgifridaysgr, YouTube: TGI Fridays Greece

 

tgi fridays
Οι εξωτερικές αυλές των αγαπημένων food spots γίνονται προορισμός απόλαυσης, όπου κι αν βρίσκεσαι.