Ασιατική κουζίνα στη μαρίνα Ζέας. Αυτός είναι ένας συνδυασμός που από μόνος του σε καλεί στον Πειραιά για fusion γεύσεις σε μια ατμόσφαιρα που έχει όλη την απλότητα της ασιατικής παράδοσης μαζί με την πληθωρική φιλοξενία της ελληνικής κουλτούρας. 

 

Το Ten Modern Asian είναι μια all-day γευστική πρόταση, αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ Γιάννη Παυλίδη και της σεφ Li Mei Huang. Ένα μενού που εμπνέεται από την κουζίνα της Ασίας και παρουσιάζεται με έναν τρόπο απόλυτα φιλικό σε όσους είναι φαν του είδους αλλά και σε όσους θέλουν να ανακαλύψουν αυτή την πλευρά της γαστρονομίας. 

 

Ten Modern Asian

 

Nigiri, sashimi και maki rolls είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του καταλόγου. Δίπλα στα κλασικά και αγαπημένα, το Ten Modern Asian παρουσιάζει μια σειρά από new style προτάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις. To Teriyaki Roll με καψαλισμένο σολομό, τεμπούρα γαρίδες, αβοκάντο και μαγιονέζα, το Tempura Roll με χαβιάρι χελιδονόψαρου ή το Unagi Roll με καψαλισμένο χέλι και καβούρι είναι κάποιες από τις επιλογές που γίνονται γευστικές εκπλήξεις ακόμα και για τους «περπατημένους» της ασιατικής γαστρονομίας. 

 

Στο Ten Modern Asian θα βρεις από νωρίς ένα ιδιαίτερο brunch και όταν έρθει η ώρα για το βραδινό ποτό, το pairing των γεύσεων με τα κοκτέιλ της λίστας είναι μια φανταστική εμπειρία, δροσιστική και ελαφριά, με νότες από τα ιδιαίτερα υλικά της κουζίνας αυτής. Δοκίμασε να συνδυάσεις ένα Ten Passion με τζιν, λάιμ σιρόπι από χαμομήλι και passion fruit με κάποιο από τα inside out rolls που έρχονται σε 8 τεμάχια και γίνονται το τέλειο bar food για όλη την παρέα.

 

Ten Modern Asian

 

Η ατμόσφαιρα της μαρίνας Ζέας έρχεται να βάλει τη δική της πινελιά στο μίνιμαλ, αλλά ζεστό σκηνικό του Ten Modern Asian. Μη χάσεις τα live events που κάθε τόσο σε κρατάνε μέχρι αργά να απολαμβάνεις γεύσεις, ποτά και θέα στη θάλασσα.

 

Μαρίνα Ζέας, 210 452 0524

Facebook: TEN Modern Asian 

Instagram: ten_modern_asian

tenmodernasian.gr

Οδηγός Γεύσης