ΑDVERTORIAL

 

Ο καιρός ζέστανε, ο νους μας ταξιδεύει στα Σαββατοκύριακα μακριά από την πόλη και είμαστε πανέτοιμοι να χαρούμε την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου. Οι υποχρεώσεις μπαίνουν στην άκρη και τη θέση τους παίρνει η διασκέδασή μας.

 

Μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Κηφισίας, έχει ανοίξει ένας κήπος διαφορετικός από τους άλλους. Το Taste Garden του Golden Hall επέστρεψε δυναμικά και μέχρι τις 30 Ιουλίου μάς περιμένει να δοκιμάσουμε signature πιάτα, εναλλακτικές street food επιλογές, γευστικά μπέργκερ, δροσιστικά κοκτέιλ και ροφήματα από τα πιο δημοφιλή καφέ και εστιατόρια του εμπορικού κέντρου.  

 

Το επισκεφθήκαμε για το πιο γευστικό ταξίδι του καλοκαιριού.

 

Flocafe Espresso Room

Το Flocafe Espresso Room είναι η ιδανική πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας, πριν ή μετά το shopping, για το γρήγορο σνακ, οτιδήποτε έχουμε όρεξη, από το λαχταριστό γλυκό έως τα δροσερά κοκτέιλ. Εμείς επιλέξαμε ένα custom made παγωμένο τσάι και ένα ελαφρύ κομμάτι πίτσα, ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν για να ξεκινήσει η περιήγηση στο Taste Garden.

 

Το Taste Garden επέστρεψε στο Golden Hall για ένα αγαπημένο καλοκαιρινό ταξίδι γεύσης

 

TGI FRIDAYS

Όταν ακούμε TGI, στο μυαλό μας δεν έρχεται η Παρασκευή αλλά το κλασικό αμερικανικό φαγητό. Αυτό ακριβώς βρήκαμε στο Taste Garden, λαχταριστά μπέργκερ σε φρέσκο ψωμί μπριός, μαζί με νάτσος και υπέροχο γουακαμόλε. Μια μερίδα είναι αρκετή, δεν μας βαραίνει και είναι τόσο γευστική ώστε ζωγραφίζει ένα χαμόγελο ευχαρίστησης στο πρόσωπό μας.

 

Το Taste Garden επέστρεψε στο Golden Hall για ένα αγαπημένο καλοκαιρινό ταξίδι γεύσης

 

Εverest exclusive

Συνεχίσαμε τη βόλτα στην καντίνα που επαναπροσδιορίζει την έννοια του street food. Στο everest exclusive θα βρούμε μεγάλη ποικιλία αλμυρών και γλυκών γεύσεων, πρωτότυπα σάντουιτς αλλά και πιο υγιεινές επιλογές. Εμείς επιλέξαμε γρανίτα και αφράτη πίτσα. Προσπαθήσαμε αρκετά να μείνουμε στο ένα κομμάτι.

 

Δε Μιτ Μπόιζ 

Οι «Δε Μιτ Μπόιζ» μας περίμεναν με το πιο ελαφρύ και αγαπημένο πιάτο του καλοκαιριού, νόστιμο σουβλάκι, χοιρινό ή κοτόπουλο με κομμένες πίτες ή σε μερίδα, μια επιλογή που πάντα δικαιώνει. Εν αναμονή του ομώνυμου εστιατορίου που θ’ ανοίξει το φθινόπωρο στον δεύτερο όροφο του Golden Hall.

 

Τυροκομείο Κωσταρέλου 

Αυτή η γωνιά του Taste Garden συνδυάζει αρμονικά την παράδοση με την κομψότητα, ενώ μετατρέπει την επίσκεψη σε εμπειρία μύησης στις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις. Ένα πλατό τυριών και αλλαντικών μαζί με χορταστικά σάντουιτς και ένα ποτήρι λευκό κρασί μάς έδωσαν μια ολοκληρωμένη εικόνα του Τυροκομείου Κωσταρέλου και το απόγευμά μας αμέσως έγινε πιο ιδιαίτερο.

 

Το Taste Garden επέστρεψε στο Golden Hall για ένα αγαπημένο καλοκαιρινό ταξίδι γεύσης

 

Cultivos Coffee

Η περιήγησή μας ολοκληρώθηκε όπως θα έπρεπε να τελειώνει κάθε Παρασκευή ή κάθε άλλη μέρα, με ένα δροσιστικό κοκτέιλ και ένα hot dog στο χέρι από το Cultivos Coffee. Αυτό το premium café, με επιρροές από σκανδιναβικό design, ξεχωρίζει τόσο για την ποιότητα των προϊόντων του όσο και για τη φιλική και άμεση εξυπηρέτηση που αυτόματα μας έφτιαξε το κέφι.

 

Έχοντας δοκιμάσει παγωμένα ποτά, νόστιμα σνακ και γευστικά πιάτα, παρακολουθήσαμε live τη μουσική μπάντα που εμφανίζεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 19:00-21:00. Χαλαρώσαμε, μιλήσαμε για τα σχέδιά μας για το Σαββατοκύριακο και αποχωρήσαμε αρκετά πιο αισιόδοξοι για το καλοκαίρι.

 

Το Taste Garden επέστρεψε στο Golden Hall για ένα αγαπημένο καλοκαιρινό ταξίδι γεύσης

 

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 17:00-22:00
Σάββατο: 14:00-22:00

Οδηγός Γεύσης