Στο Tarantino τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα: no fancy bullshit, just burger passion. Αυτή είναι η γευστική υπόσχεση που ξεκίνησε μία παρέα μουσικόφιλων από τη Θεσσαλονίκη.

 

Κατέβηκαν, λοιπόν, στην Αθήνα για να προσφέρουν λαχταριστά μπέργκερ σε έναν ζεστό χώρο με ποιοτική μουσική, δημιουργώντας το θρυλικό μπεργκεράδικο Tarantino στο Κουκάκι που πλέον βρίσκεται και στο Παγκράτι, σε μία από τις πιο foodie γειτονιές της Αθήνας. Μια υπόσχεση που δεν μένει στα λόγια, αφού εδώ μιλούν οι πράξεις ή μάλλον τα πιάτα.

 

Tarantino
H φιλοσοφία του νέου spot είναι να γίνει ένα βερολινέζικο στέκι-διάλειμμα από την τρέλα της πόλης για ένα true cheeseburger. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Με μοναδικό στόχο να παραμείνει ένα απλό και αληθινό μπεργκεράδικο με τις καλύτερες πρώτες ύλες, το Tarantino έχει να σου προσφέρει το πιο αγαπημένο street food σε συνταγές και συνδυασμούς που θα σε ξετρελάνουν. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την dine in εκδοχή κάτω από την Aκρόπολη ή τη στάση στο Tarantino The Classics στο Παγκράτι. H φιλοσοφία του νέου spot είναι να γίνει ένα βερολινέζικο στέκι-διάλειμμα από την τρέλα της πόλης για ένα true cheeseburger.

 

Σε κάθε περίπτωση, αν είσαι burger lover, το Tarantino έχει να σου πει πολλά μέσα από τα αργομαγειρεμένα και καπνισμένα κρέατα και τον 100% black angus κιμά που κάνουν τη διάφορα σε κάθε πρόταση. Οι σπιτικές σος, οι χειροποίητες πίκλες και τα αριστοτεχνικά καραμελωμένα κρεμμύδια έρχονται να συμπληρώσουν ένα μενού που παίζει «ψηλά» και σε προκαλεί να προλάβεις καθημερινά τα δικά σου αγαπημένα.

 

Tarantino
Aν είσαι burger lover, το Tarantino έχει να σου πει πολλά μέσα από τα αργομαγειρεμένα και καπνισμένα κρέατα και τον 100% black angus κιμά που κάνουν τη διάφορα σε κάθε πρόταση. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Στα must try το Pulled Ρork Βurger με σιγομαγειρεμένο χοιρινό, τραγανή coleslaw και φρέσκο μήλο σε φέτες, αλλά και το Bacon & Cheese Burger με μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά black angus (175 γρ.), τσένταρ, μπέικον και τσάτνεϊ μπέικον, ντομάτα, κρεμμύδι, iceberg, πίκλες χειροποίητες και τη μοναδική Tarantino burger sauce. Μη ξεχάσεις να ζητήσεις τη σπιτική λεμονάδα «T-Lemonade».

 

Everyday limited burgers, everyday fresh! Αυτή είναι η φιλοσοφία του Tarantino που το κάνει να ξεχωρίζει στον χάρτη του street food και όχι άδικα.

 

Δημητρακοπούλου 17, Κουκάκι/ Ευφράνορος 8, Παγκράτι

tarantino.gr 

Facebook: Tarantino Burgers Athens

Instagram: tarantinoathens 

Οδηγός Γεύσης