Στον Μπούλη το σουβλάκι ξαναβρίσκει τη γεύση που αρμόζει στην ιστορία του

Στον Μπούλη θα βρεις το πιο νόστιμο σουβλάκι στην πόλη – αυτό λένε όσοι το έχουν δοκιμάσει και η γνώμη τους είναι, τελικά, αυτή που μετράει περισσότερο.

The LiFO team, 14.6.2021 | 17:52

Το σουβλάκι είναι ίσως από τις πιο σταθερές αξίες που σε ακολουθούν σε αυτήν τη ζωή. Αλλά ακόμα κι αυτή η τόσο γνώριμη και οικεία γεύση μπορεί να σε εκπλήξει, αν δοκιμάσεις την πιο ποιοτική εκδοχή της. Στον Μπούλη θα βρεις το πιο νόστιμο σουβλάκι στην πόλη – αυτό λένε όσοι το έχουν δοκιμάσει και η γνώμη τους είναι, τελικά, αυτή που μετράει περισσότερο. Κι αυτό γιατί οι αγνές πρώτες ύλες και οι χειροποίητες παρασκευές συνδυάζονται για να προσφέρουν ό,τι καλύτερο. Εδώ τα εκλεκτά κρέατα ψήνονται την ώρα της παραγγελίας και τα λαχανικά κόβονται εκείνη τη στιγμή για να αναδείξουν με τη φρεσκάδα τους κάθε πιάτο. Κάτι που σημαίνει ότι «Θα φάτε καλά, αλλά αργά… Υπομονή…», όπως λέει η κορνίζα του μαγαζιού.

 

Ανάμεσα σ’ εκείνα που πρέπει να δοκιμάσεις, σε μερίδα ή τυλιχτό, είναι το χειροποίητο μπιφτέκι από κοτόπουλο ή μοσχάρι αλλά και το λεπτοκομμένο φιλέτο από μπριζόλα λαιμού που θα ζητήσεις με το όνομα «Μπούλης» και θα σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι ήξερες για τον γύρο. Εξάλλου, εδώ η τυλιχτή πίτα ξεχωρίζει από κάθε άποψη. Η χειροποίητη σος γιαουρτιού αντικαθιστά το τζατζίκι, ενώ η φρεσκομαγειρεμένη κόκκινη σάλτσα θυμίζει γεύσεις από παλιά. Αν θέλεις να προσθέσεις πατάτες, μπορείς να το ζητήσεις ελεύθερα και, φυσικά, μην περιμένεις τίποτα λιγότερο από γνήσιες φρεσκοκομμένες πατάτες που καθαρίζονται στο χέρι και τηγανίζονται τη στιγμή που θα τις ζητήσεις, ώστε να προσφέρονται πάντα φρέσκες!

 

Μπούλης
Φωτ.: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Ο Μπούλης στήνει τα τραπεζάκια του έξω, ροκάρει καθημερινά (θα ακούσεις από σκληρές μέχρι πιο λάιτ επιλογές) και σε υποδέχεται από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ. Ένα στέκι όπου θα πετύχεις από celebrities μέχρι καθημερινούς πελάτες, αφού η αυθεντική γεύση γίνεται προορισμός για όλους!

 

Πλαταιών 52, Κεραμεικός, 210 3453883, Facebook: Ο Μπούλης, Instagram: boulis_souvlaki 

Οδηγός Γεύσης