Στο Rooftop του Mira Me Athens Boutique Hotel όλα είναι έτοιμα για έναν υπέροχο χειμώνα. Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά, ξεκινώντας από τα του χώρου που ζέστανε σε ατμόσφαιρα και «ντύθηκε» με μια κομψή, πλήρως ανοιγόμενη τζαμαρία, έτσι ώστε η αγαπημένη ταράτσα του ξενοδοχείου να λειτουργεί όλες τις εποχές, βρέξει - χιονίσει, αφήνοντας πάντοτε την ανυπέρβλητη θέα να έχει τον πρώτο λόγο.

 

Rooftop Mira Me Athens
Στα της γεύσης, τα πάντα είναι αποτέλεσμα των συνεχών αναζητήσεων των ιδιοκτητών για νοστιμιά και ποιότητα.

 

Στα της γεύσης, τα πάντα είναι αποτέλεσμα των συνεχών αναζητήσεων των ιδιοκτητών για νοστιμιά και ποιότητα. Από τον καφέ της taf για ξεκίνημα στο εκλεπτυσμένο comfort food και τα handmade cocktails, όλα είναι φτιαγμένα με μαεστρία από τις καλύτερες πρώτες ύλες –εποχικά φρούτα και λαχανικά από επιλεγμένες φάρμες, μποστάνια και μικρούς παραγωγούς– και, φυσικά, «χειροποίητα» από την μπριγάδα που οδηγεί ο νέος και πολύ ταλαντούχος σεφ Γρηγόρης Μπονιάκος. Επικεφαλής, ο executive chef Άρης Ρούσσος που ποντάρει στην ελληνική και στη μεσογειακή κουζίνα, με επιρροές από την ασιατική παράδοση, δοσμένη με άψογες τεχνικές. 

 

Rooftop Mira Me Athens
Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά, ξεκινώντας από τα του χώρου που ζέστανε σε ατμόσφαιρα και «ντύθηκε» με μια κομψή, πλήρως ανοιγόμενη τζαμαρία, έτσι ώστε η αγαπημένη ταράτσα του ξενοδοχείου να λειτουργεί όλες τις εποχές, βρέξει - χιονίσει, αφήνοντας πάντοτε την ανυπέρβλητη θέα να έχει τον πρώτο λόγο.

 

Φρέσκα ψάρια, κρέατα ιδιαίτερης κοπής, pasta και risotti, χειροποίητα ψωμιά και dips φτιαγμένα με γνώση, αγάπη και μεράκι. Στα συν, τα γλυκά που υπογράφει με άποψη ο εξαιρετικός pastry chef Μπάμπης Ζιντίλης. Η λίστα κρασιών είναι σχεδιασμένη από τον βραβευμένο οινοχόο Άρη Σκλαβενίτη, ενώ ανάμεσα στις επιλογές ζύθου θα βρούμε την Delphi και τη Marea, δυο ελληνικές, φρέσκιες και πολύ ιδιαίτερες ετικέτες από τη μικροζυθοποιία Elixi της Χαλκίδας. Όσο για τα κοκτέιλ, οι bartenders είναι specialists στο είδος τους, ενώ οι baristas από τα καλύτερα χέρια της Αθήνας. 

 

Ερμού 118, 215 2151930, 215 2151931, [email protected] 

www.mirameathens.com

Instagram: mirame.athens 

Facebook: Mira Me Athens

Οδηγός Γεύσης