Στο L’arte del gelato στην Πλατεία Ψυρρή θα δοκιμάσετε 500 γεύσεις παγωτού που εναλλάσσονται καθημερινά

Στην Μιαούλη 26, στο κέντρο του Ψυρρή, σας περιμένουν γεύσεις gelato που θα σας εντυπωσιάσουν.

The LiFO team, 21.7.2021 | 13:33

ADVERTORIAL

Είτε κατηφορίζετε από το Θησείο, μετά την χαλαρή σας βόλτα με θέα την Ακρόπολη, είτε ανηφορίζετε από τον Κεραμικό μετά από επίσκεψη στα μικρά μαγαζάκια για φαγητό ή συνεχίσατε μέχρι τέλος την «καταναλωτική κατάβαση της Ερμού» κοιτώντας όλες τις βιτρίνες, ακόμη κι αν απλά κατεβήκατε χωρίς λόγο και σκοπό στον σταθμό Μοναστηράκι για να περπατήσετε ρεμβάζοντας στην πόλη των νεανικών σας χρόνων - όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο L’arte del gelato στην Πλατεία Ψυρρή.

 

 500 γεύσεις & 500+1 λόγοι που θα σε συγκλονίσει το παγωτό του l’arte del gelato Ψυρρή!

 

Εκεί, στην Μιαούλη 26, στο κέντρο του Ψυρρή, σας περιμένουν γεύσεις gelato που θα σας εντυπωσιάσουν - και δε χρειάζονται παραπάνω διαφήμιση. Αρκεί μόνο να τις δοκιμάσετε. Σε έναν cosy χώρο με χαρακτήρα και architectural vibe, μπορείτε να δοκιμάσετε τις 500 μοναδικές γεύσεις παγωτού που εναλλάσσονται καθημερινά.

 

 500 γεύσεις & 500+1 λόγοι που θα σε συγκλονίσει το παγωτό του l’arte del gelato Ψυρρή!

 

Είστε παθιασμένοι με την σοκολάτα; Η καραμέλα είναι η αδυναμία σας; Έχετε λατρεία στα sorbet; Οι gourmet γεύσεις σας εξιτάρουν; Η ζάχαρη είναι απαγορευτική για τη διατροφή σας; Ο συνδυασμός αλμυρό-γλυκό σας συναρπάζει; Επιθυμείτε ένα vegan διατροφικό σενάριο;

 

Τότε, μπορείτε να επιλέξετε το ολόφρεσκο, βελούδινο και γευστικό παγωτό, με αγνές πρώτες ύλες του L’arte del gelato. Δοκιμάστε επίσης το gelato-shake ή τον ιταλικό espresso, σερβιρισμένα με ένα twist παγωτού από τους έμπειρους baristi, και απολαύστε συνδυασμούς γεύσεων που ίσως δεν έχετε ξαναδοκιμάσει.

 

 

 500 γεύσεις & 500+1 λόγοι που θα σε συγκλονίσει το παγωτό του l’arte del gelato Ψυρρή!

 

Στο L’arte del gelato φιλοξενούν καθημερινά στις βιτρίνες τους κουλτούρες, παραδόσεις, ταξίδια, υφές και γευστικά στοιχεία που εγγυώνται την αρμονία ποιότητας-παράδοσης και μοντέρνας προσέγγισης. Είτε περάσετε από τα καταστήματά τους για παγωτό «on the go» με την παρέα, είτε το πάρετε «take away» για την βραδιά κινηματογράφου, είτε επιλέξετε το delivery στο σπίτι σας, η ομάδα του L’arte del gelato εγγυόνται ότι θα απολαύσετε, σε όλες τις περιπτώσεις, την ίδια γεύση, υφή και τα αρώματα των φρέσκων υλικών του gelato τους.

 

 

Αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμη την τέχνη του gelato από τα L’arte del gelato, δώστε το «ραντεβού» σας στην οδό Μιαούλη 26, στην Πλατεία Ψυρρή.

 

 

 

 

www.lartedelgelato.gr

Facebook: lartedelgelatogr,

Instagram: lartedelgelatogr

Καταστήματα: Ψυρρή, Γλυφάδα, Ηλιούπολη &  Ίος

 

Οδηγός Γεύσης