Το Smash Project είναι ένα πρότζεκτ που εξελίχθηκε σε μυστικό γευστικής απόλαυσης, παρασύροντας τους λάτρεις του είδους –και όχι μόνο– στην πόρτα του ιταλικού Luigi’s στον Πειραιά.

 

Σε εκείνο ακριβώς το σημείο, στην οδό Καραΐσκου, το Smash στήνει τη δική του μυστική γιορτή με έναν εντελώς ανανεωμένο κατάλογο που έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Μαυρόπουλος, γνωστός και ως «George the hungry guy»! Mια σειρά από νέες συνταγές που πρέπει να δοκιμάσεις τη μία μετά την άλλη on repeat, είτε με take away είτε με delivery, όπου κι αν βρίσκεσαι. 

 

Smash Burgers
Mια σειρά από νέες συνταγές που πρέπει να δοκιμάσεις τη μία μετά την άλλη on repeat, είτε με take away είτε με delivery, όπου κι αν βρίσκεσαι.

 

Ο κατάλογος έχει κάτι που αφορά τον καθένα. Θα έπρεπε να ξεκινήσεις από το Signature Smash με 2 smashed μπιφτέκια, τσένταρ, μπέικον, smash πίκλα αγγουριού και smash signature sauce ή το κλασικό Texas Bbq Burger με μοτσαρέλα, Smash homemade bbq, iceberg, ντομάτα και καραμελωμένο κρεμμύδι. Στα must και το French Connection Truffle με 2 smashed μπιφτέκια, ιταλικό τυρί, μαγιονέζα μαύρης τρούφας, τηγανητό κρεμμύδι και ρόκα.

 

Οι chicken fans θα δοκιμάσουν μία από τις πιο νόστιμες εκδοχές του είδους παγκοσμίως. Εκτός από το Chicken Tonkatsu με το signature πανάρισμα που κάνει όλη τη διαφορά, tonkatsu sauce, coleslaw και πίκλα κρεμμυδιού, θα σε μαγέψει η γεύση των Golden Chicken Nuggets – τόσο λαχταριστά χρυσές όσο λέει το όνομά τους. Το Smash Project φροντίζει να ικανοποιήσει και τους vegan με μια πρόταση που περιέχει χειροποίητο τραγανό φαλάφελ, σάλτσα ταχίνι, ρόκα και πίκλα από κρεμμύδι – πρέπει να το δοκιμάσεις, ακόμα κι αν δεν είσαι χορτοφάγος. Μην παραλείψεις ένα New York brownie για να κλείσεις το γεύμα σου όπως ακριβώς του αξίζει!

 

Smash Burgers
Οι chicken fans θα δοκιμάσουν μία από τις πιο νόστιμες εκδοχές του είδους παγκοσμίως.

 

Αφράτα ψωμάκια, χειροποίητες σος που φτιάχνονται from scratch, handmade μπιφτέκια από φρέσκο κιμά και φυσικά υλικά premium συνδυάζονται στις προτάσεις του Smash, κάνοντας πραγματικότητα το σλόγκαν: «Μake burgers great again».

 

Καραΐσκου 117, Πειραιάς, 210 3000556 

Facebook: Smash Project

Instagram: Smash Project

smashproject.gr

Οδηγός Γεύσης