Το πρότζεκτ που γεννήθηκε στα Ματογιάννια της Μυκόνου ήρθε και στο Σύνταγμα, στο 8 της Φωκίωνος. Εδώ η πίτσα αποκτά ξανά την αμαρτωλή της διάσταση και περήφανα διεκδικεί τη θέση της, φωνάζοντας δυνατά αυτό που είναι: ένα λαχταριστό και απίστευτα νόστιμο street food.

 

Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα μετατρέπονται με μαγειρική μαεστρία σε κομμάτια λαχταριστής πίτσας, ενώ τα πλούσια toppings βάζουν την όρεξή σου σε πειρασμό.

 

Sinners Pizza

 

Η ομάδα των αγαπημένων Noah και Diego παρουσιάζει το νέο pizza spot που θα σε κάνει να αμαρτήσεις και να το ευχαριστηθείς όσο δεν πάει. Το Sinners φέρνει τις αυθεντικές γεύσεις του street culture στο κέντρο της Αθήνας και κάνει μια στροφή στις back to basics αρχές της απόλαυσης με ένα twist γαστρονομικής φρεσκάδας. 

 

 

Η ιδιαίτερη διαδικασία παρασκευής της ζύμης, με 3 στάδια ετοιμασίας και 48 ώρες ωρίμανσης, φέρνει στο πιάτο μας μια μαλακή, πλούσια και ζουμερή πίτσα που ξεχωρίζει απ’ όλες τις άλλες. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τη μαύρη πίτσα, την Devil’s Triangles και την Deep Dish pizza, που θυμίζουν τις πίτσες που τρώγαμε παιδιά. 

 

Sinners Pizza

 

Άλλωστε, με το που θα πατήσεις το πόδι σου στο Sinners Ρizza, αναγνωρίζεις αμέσως πως μπήκες στο άντρο της κολασμένης γεύσης. Με επιρροές από τη Μύκονο, τους δρόμους της Νέας Υόρκης αλλά και την ηλιόλουστη λωρίδα της Venice Beach στην Καλιφόρνια, ο λευκός και κόκκινος διάκοσμος με τα old school tags, η street και skate culture αισθητική σε συνδυασμό με τις μυρωδιές από φρεσκοψημένη ζύμη και λιωμένο τυρί, θα σε πείσουν πως είσαι στο σωστό μέρος! 

 

Η διάθεση του χώρου με τα προβοκατόρικα αμαρτήματα κρεμασμένα ως statement στο «Wall of Sins» –στο @sinners.pizza μπορείς ελεύθερα να γράψεις τις δικές σου αμαρτίες– ανοίγει απευθείας την όρεξη για ένα απολαυστικό κομμάτι πίτσας, χωρίς αναστολές! Saints are boring, long live Sinners!

 

Αθήνα: Φωκίωνος 8

Μύκονος: Πολυκανδριώτη 

Instagram: @sinners.pizza

Οδηγός Γεύσης