Συζητάμε κάποιες φορές για το πώς μπορεί να αλλάξει ο κόσμος και νιώθουμε λες και μιλάμε για μια ουτοπία που ποτέ δεν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα. Εκεί ακριβώς βρίσκεται το κλειδί για να ανοίξουμε την πόρτα μιας νέας εποχής. Μιας εποχής όπου η φύση θα ξαναβρεί τη θέση που της αξίζει στις καθημερινές μας συνήθειες. 

 

Η εταιρεία Nikolopoulou foods γίνεται μέρος αυτής της προσπάθειας και μέσα από μια πορεία που ξεκίνησε το 1989 έχει αποδείξει ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, υιοθετώντας διαφορετικές συνήθειες. Η τροφή γίνεται βασική αξία που βρίσκεται κοντά στη φύση και τιμά όσα μας χαρίζει το περιβάλλον. Μέσα από τη μεταποίηση των αγροτικών προϊόντων η εταιρεία αξιοποιεί τους καρπούς της γης και δημιουργεί μια σειρά από φυτικά προϊόντα με hero product τα spring rolls που συνδυάζουν 100% αγνά λαχανικά.

 

Σειρά GENIUS από τη Veganact

 

Ιδρύοντας το 2016 τη Veganact, η Nikolopoulou foods συνδύασε την έρευνα και την καινοτομία –συνεργαζόμενη με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς όπως το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, η Vegan Society και άλλα ερευνητικά κέντρα– και δημιουργεί προτάσεις plant based διατροφής που αλλάζουν την καθημερινότητά μας. Η σειρά Genius είναι πράγματι μια εναλλακτική πρόταση χορτοφαγικών γευμάτων που διατηρούν τη φρεσκάδα των συστατικών τους, τη θρεπτική αξία των υλικών και τη νοστιμιά των εκπληκτικών συνδυασμών. 

 

Σε συνεργασία με το Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, η Genius της Veganact εξασφαλίζει ότι κάθε γεύμα περιέχει τη σωστή αναλογία πρωτεϊνών ώστε να θρέφει όπως ακριβώς πρέπει, διατηρώντας χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και σάκχαρα, ενώ ταυτόχρονα πληροί τις προδιαγραφές της Ε.Ε. σχετικά με την ανασύνθεση των τροφίμων. 

 

Ζουμερά μπιφτέκια, υγιεινά nuggets, εναλλακτικά κεφτεδάκια και κεμπάπ, όλα meat free, αλλά και κροκέτες με γεύση τυριού ή plant based κιμάς γίνονται προτάσεις για το καθημερινό τραπέζι που ετοιμάζονται γρήγορα και εύκολα, προσφέροντας την ουσία της τροφής. Δηλαδή μια σειρά από θρεπτικά συστατικά που έρχονται κατευθείαν από τη φύση, θυμίζοντας ότι σε έναν πιο βιώσιμο κόσμο η τροφή που καταναλώνουμε αποτελεί οδηγό για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ανακάλυψε τα προϊόντα Genius σε όλα τα σούπερ μάρκετ και γίνε μέρος μιας νέας εποχής.

 

Σειρά GENIUS από τη Veganact

 

www.veganact.gr

Οδηγός Γεύσης