Samba Coffee Roasters: Χριστουγεννιάτικη βόλτα με εκλεκτό καφέ

Mία στάση στην καρδιά της στολισμένης Αθήνας.

The LiFO team, 21.12.2021 | 11:37

ΜΜια βόλτα στη στολισμένη Αθήνα χρειάζεται καλή παρέα και ένα ζεστό χριστουγεννιάτικο ρόφημα. Είτε είσαι λάτρης του καλού καφέ, της ζεστής σοκολάτας ή ακόμη και του τσαγιού, τα καταστήματα της Samba Coffee Roasters αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για εσένα αυτά τα Χριστούγεννα.

 

Έχοντας δημιουργήσει τα Winter Specials ροφήματα για να γιορτάσει την μαγεία των γιορτών, η Samba συνδυάζει μαύρη και λευκή σοκολάτα, με κανέλα και γάλα και προσφέρει την μοναδική Spiced Chocolate. Ενώ το milky tea, έρχεται να ενθουσιάσει το κοινό που αγαπάει το καλό τσάι. Το Rooibos Cream & Caramel tea, συνδυάζεται με ginger bread σιρόπι και γάλα και σε προκαλεί να το δοκιμάσεις.

Samba Coffee Roasters: Χριστουγεννιάτικη βόλτα με εκλεκτό καφέ

Τα χριστουγεννιάτικα ροφήματα δεν είναι, όμως, τα μόνα που σε περιμένουν, εάν επισκεφτείς τα καταστήματα της Samba Coffee Roasters. Ακολουθώντας το πνεύμα των Χριστουγέννων, η εταιρεία σχεδίασε το limited edition Christmas gift box, το οποίο μπορείτε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας αλλά και σε όσους αγαπούν τον εκλεκτό καφέ Sweet Jar από τo El Salvador και την νοστιμότατη σοκολάτα γάλακτος Christmas Seasoning από την εταιρεία Esophy Chocolates.

 

Samba Coffee Roasters: Χριστουγεννιάτικη βόλτα με εκλεκτό καφέ

Ποιά είναι, όμως, η εταιρεία Samba που κρύβεται πίσω από όλα αυτά; 

 

Το όνομα Samba Coffee Roasters μετράει πλέον περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, έχοντας πετύχει να συνδέεται με την ιστορία της ανάπτυξης του καφέ στη χώρα μας. Ξεκινώντας από το 1979, η ελληνική εταιρεία Samba επεξεργάζεται και διανέμει, σε ολόκληρη τη χώρα, υψηλής ποιότητας ποικιλίες καφέ όλων των ειδών.
Μπαίνοντας στην πέμπτη δεκαετία δημιουργίας, η εταιρεία έχει επεκταθεί και σε καταστήματα λιανικής πώλησης στο Κολωνάκι και στους Αμπελόκηπους.

 

 

Samba Coffee Roasters: Χριστουγεννιάτικη βόλτα με εκλεκτό καφέ

Στη γωνία της οδού Σόλωνος και Λυκαβηττού, θα συναντήσει κανείς το flagship κατάστημα της εταιρείας, το Samba Coffee Roasters The Shop, όπου η τάση του specialty coffee, των διαφορετικών γεύσεων και ποικιλιών από όλα τα μέρη του κόσμου, έχουν βρει την πλήρη έκφρασή τους. Ενώ στην Λασκαρίδου 7, δίπλα ακριβώς στο κτήριο Orbit, βρίσκεται και το νέο κατάστημα Samba Coffee Roasters Crossroads, προσφέροντας στη γειτονιά ένα ταξίδι στον κόσμο του specialty coffee και συνδέοντας τον με ιδιαίτερα ethnic bites τα οποία είναι εμπνευσμένα από τις χώρες παραγωγής καφέ. Αυτά είναι, λοιπόν, τα δύο στέκια για τους λάτρεις του ποιοτικού καφέ  που αναζητούν  την περιήγηση μέσα από χιλιάδες συνδυασμούς γεύσεων, μέσα από μια κούπα καφέ, μια κούπα καφέ Samba.

 

Η μοναδική εμπειρία προσφέρεται πλέον και στη συσκευασία καφέ Samba Coffee Roasters,  για εκείνους, που θέλουν να μεταφέρουν τη γεύση και τα αρώματα Samba στο σπίτι τους. Με τους βραβευμένους Barista, πάντα πρόθυμους να εξηγήσουν και να εκπαιδεύσουν τους coffee lovers στη σωστή επιλογή της ιδανικής για εκείνους πρώτης ύλης. Αλλά και στη διαδικασία της παρασκευής με  τα καλύτερα gadget καφέ,  που διατίθενται στα καταστήματα, αλλά και στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

 

 

Η εκπαίδευση όμως για όσους αγαπάνε πραγματικά τον καφέ δεν τελειώνει εκεί. Η Samba Coffee Roasters στην προσπάθειά της να μεταδώσει την αγάπη της για τον καφέ και να τον εξελίξει όσο περισσότερο μπορεί, διοργανώνει συνεχώς ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια στον πιστοποιημένο από την SCA χώρο του roastery της. Τα μέλη της Samba, μεταδίδουν τη γνώση, την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια και σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στα σεμινάρια Ηome Barista και Introduction To Coffee, όπως και στο open cupping, που θα διοργανωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες στον πρώτο όροφο του Samba Coffee Roasters Crossroads.

 

Ανακαλύψτε περισσότερες λεπτομέρειες για τη Samba Coffee Roasters: 


Website: https://www.sambacafe.gr/  
Instagram: https://www.instagram.com/sambacoffeeroasters/
Facebook: https://www.facebook.com/sambacafegr/ 

    
 

Οδηγός Γεύσης