Το Prosopa στρώνει τα τραπεζάκια του έξω και δημιουργεί μια άκρως καλοκαιρινή, καταπράσινη ατμόσφαιρα που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον χειμώνα. Άλλωστε, εδώ είναι γνωστό ότι ξεχνιέσαι γενικώς κάθε φορά που αφήνεσαι στις γεύσεις και τη θετική ενέργεια που εκπέμπει το αγαπημένο στέκι του κέντρου. 

 

Prosopa
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Τα ανοιξιάτικα απογεύματα αποκτούν τη δροσιά ενός aperitivo ή κάποιου από τα signature cocktails που ετοιμάζονται στην μπάρα και συνοδεύονται από τις κατάλληλες γεύσεις. Pink Ρanther, Sardegna αλλά και το ομώνυμο Prosopa, όλες οι επιλογές είναι ιδιαίτερες μείξεις ιδανικές για after office συναντήσεις ή βραδινά ραντεβού που θα απολαύσεις με κάποιο από τα πιάτα του μενού. 

 

Στις καλοκαιρινές προτάσεις θα βρεις τα φρέσκα ραβιόλια γεμισμένα με μανιτάρια, τα βουβαλίσια μπιφτεκάκια –ιδανικά για sharing στιγμές– αλλά και φανταστικές κοπές Black Angus που αξίζει να δοκιμάσεις. Απολύτως comfort και γευστικό, το μενού έχει μια σειρά από grilled επιλογές αλλά και πιάτα όπως τα μοσχαρίσια φιλετάκια με σπαράγγια και σος παρμεζάνας ή ο σολομός με μαύρες φακές και ponzu sauce. Οι σαλάτες, δροσιστικές, με μοναδικούς συνδυασμούς υλικών, είναι από μόνες τους ένα ελαφρύ γεύμα που σου φτιάχνει τη διάθεση. 

 

Prosopa
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Όποια ώρα της ημέρας κι αν βρεθείς στο Prosopa, θα νιώσεις την οικειότητα των γεύσεων που μπορούν να πάρουν τη μορφή finger food ή εστιατορικής εμπειρίας. Η προσεγμένη οινική λίστα συνοδεύει επάξια τα πιάτα, δημιουργώντας μια καθημερινή εμπειρία γευστικού pairing. Άλλωστε, εκείνο που κάνει αυτόν τον χώρο αγαπημένο είναι ότι η επιλογή είναι πάντα δική σου, oπότε μπορείς να βρεις αυτό που επιθυμείς κάθε στιγμή.

 

Μεγάλου Βασιλείου 52, 210 3413433

www.prosopa.gr 

Facebook: Prosopa restaurant

Instagram: prosopa_restaurant 
 

Οδηγός Γεύσης