Πώς (και πού) σερβίρεται το πιο bold Gin & Tonic;

Το BULLDOG Dry Gin ταξιδεύει σε 24 bars σε όλη την Ελλάδα για να σερβίρει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο ένα ποτό που έχει αγαπηθεί όσο λίγα: το Gin & Tonic.

The LiFO team, 5.11.2021 | 12:19
ADVERTORIAL

 

«I’m feeling supersonic, give me gin and tonic», τραγουδούσαν οι Oasis το 1994 στο κομμάτι «Supersonic».

 

Μοιάζει απολύτως λογικό μια βρετανική μπάντα να εξυμνεί το gin & tonic, ή απλά G and T για τους πιο μυημένους, ένα ποτό που γεννήθηκε από τους Βρετανούς πίσω στον 18ο αιώνα και αποτελεί σχεδόν «εθνικό ποτό» τους.

 

Δεν έχουν λατρέψει μόνο οι Βρετανοί όμως το gin & tonic, μιας και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή ποτά σε όλο τον κόσμο και έχει επιλεχθεί ξανά και ξανά από τους θαμώνες των bars -κι όχι μόνο- όσο λίγα.

 

Μπορούμε, εν ολίγοις, να πούμε με ασφάλεια πως το gin & tonic αποτελεί ένα από τα πλέον κλασικά ποτά, η απλή συνταγή του οποίου αποτελεί εγγύηση για όποιον το απολαύσει (κατά κανόνα, σε ψηλό ποτήρι).

 

Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως το αγαπημένο ποτό δεν μπορεί να ανατρέψει τους κανόνες και να τολμήσει να γίνει ακόμα πιο απολαυστικό.

 

Ακόμα και τα πράγματα που γνωρίζουμε καλά και αγαπάμε μπορούν, αν τα δούμε από άλλη οπτική γωνία, να μας οδηγήσουν σε νέες εμπειρίες, μέσα από καινούργιες διαδρομές.

 

Πώς (και πού) σερβίρεται το πιο bold Gin & Tonic;

 

Γι’ αυτό, λοιπόν, μόνο ένα εμβληματικό και πολυβραβευμένο gin όπως το BULLDOG London Dry Gin θα μπορούσε να οδηγήσει το gin & tonic στη νέα του εποχή. Είναι, εξάλλου, ένα gin που δημιουργήθηκε για τη νέα γενιά εκείνων που αγαπούν το λονδρέζικο ποτό.

 

Έτσι, με σύνθημα το «Begin Bold», το BULLDOG Dry Gin μέσα από την ομάδα του θέλει να ξυπνήσει στους πιστούς φίλους της μάρκας τον πιο τολμηρό τους χαρακτήρα, αλλά και να αποκτήσει καινούργιους που δε φοβούνται να είναι ο εαυτός τους, όπου κι αν βρίσκονται. Για να το πετύχει αυτό, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και κάνει στάση σε 24 bars για να σερβίρει το πολυαγαπημένο ποτό «αλλιώς».

 

Έχετε πιει gin & tonic με blackberries; Με lime; Με grapefruit; Το BULLDOG Dry Gin βάζει το twist που χρειάζεται στα perfectly served G&T του και σας περιμένει στα επιλεγμένα σημεία, ώστε να αναδείξετε κι εσείς τον πιο bold εαυτό σας.

 

Συγχρόνως, θα έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε κι άλλες BULLDOG εμπειρίες, μιας και η αγαπημένη μάρκα θα δώσει την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα, όπως το customized, signature ποτήρι BULLDOG σε μαύρο χρώμα, για φτιάχνετε κι εσείς τα πιο bold gin & tonic στο σπίτι. Και μετά να τα ανεβάζετε στο Instagram, συνοδεία του exclusively designed Instagram φίλτρου που έχει φτιάξει το BULLDOG.

 

Όλοι έχετε έναν bold εαυτό και το BULLDOG σας δίνει την ώθηση για να τον ανακαλύψετε.

 

Μάθετε περισσότερα για το πού μπορείτε να απολαύσετε τα perfect serves του BULLDOG Dry Gin αλλά και πώς θα φτιάξετε τα δικά σας bold gin & tonic εδώ.

Οδηγός Γεύσης