Το Point-a, μια από τις ομορφότερες ταράτσες της πόλης, επιστρέφει με ένα διήμερο event

Καλοκαιρινές βραδιές με cocktails και θέα την Ακρόπολη στο Point-a.

The LiFO team, 2.7.2020 | 13:58

Ένα από τα πιο ωραία rooftop της πόλης επιστρέφει. Την Πέμπτη 2 Ιουλίου το Point-a ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου Ηρώδειο με θέα τον βράχο της Ακρόπολης και το Μουσείο.

 

Στο εστιατόριο μας περιμένει ένα fine dining γαστρονομικό ταξίδι στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο με την υπογραφή των αναγνωρισμένων και ταλαντούχων σεφ Μανώλη Μαυριγιαννάκη και Μάριου Πιρπιρίδη.

 

Το bar έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τη λίστα των signature cocktails να συνδυάζει τα αρώματα των ελληνικών βοτάνων και τη δυναμική των εγχώριων αποσταγμάτων.

 

Για το καλωσόρισμα το Point-a έχει ετοιμάσει ένα διήμερο event με δυο djs της πόλης να αναλαμβάνουν το full moon soundtrack. H Κατερίνα Παπαγεωργιάδη (aka Dudette) το Σάββατο 4 Ιουλίου και ο Κώστας Αργυρίου την Κυριακή 5 Ιουλίου θα επιμεληθούν τις μουσικές επιλογές.  

 

Παρέα με υπέροχες μελωδίες και την πανσέληνο θα απολαύσουμε το signature cocktail, Herodion με αμιγώς ελληνικό χαρακτήρα όπου το Metaxa 12 αστέρων έχει τον κύριο ρόλο και αναμειγνύεται με μοναδικό τρόπο με ρούμι, μέλι και αρώματα τσουρεκιού, ενώ για τους λάτρεις του κρασιού το ξινόμαυρο L’ Esprit Du Lac, και η αγαπημένη Παράγκα, στη sparkling εκδοχή της, του κτήματος Κυρ Γιάννη, θα είναι από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς.

 

Το Point-a, μια από τις ομορφότερες ταράτσες της πόλης, επιστρέφει με ένα διήμερο event
Για το καλωσόρισμα το Point-a έχει ετοιμάσει ένα διήμερο event με δυο djs της πόλης να αναλαμβάνουν το full moon soundtrack.

 

Ωράριο Λειτουργίας: Τετάρτη – Κυριακή: από τις 19:30 

Ροβέρτου Γκάλλι 4, Ακρόπολη, τηλ: 210-9238991, e. pointa@herodion.gr 

acropolispoint.com | facebook: acropolispoint | instagram: pointarestaurant

Οδηγός Γεύσης