Tο Po’ Boys είναι ένα αυθεντικό barbecue joint, βγαλμένο κατευθείαν από τον αμερικανικό Νότο. Τα καπνιστά κρέατα μπαίνουν στο custom offset smoker και σιγοψήνονται μέχρι να γίνουν «λουκούμι», αποδεικνύοντας ότι η υπομονή είναι μεγάλη αρετή – ειδικά όταν συνδυάζεται με την τέχνη του BBQ.

 

Τα τελευταία χρόνια το Po’ Boys έχει δημιουργήσει τη δική του φανατική κοινότητα ανάμεσα στους burger lovers στην Αθήνα, αλλά πλέον και στη Θεσσαλονίκη. Στο μενού θα βρεις μερικά από τα πιο iconic burgers της πόλης: το Brisket Burger, το Tipsy Texan και το φημισμένο B.M.F., όλα με σιγοκαπνιστά κρέατα και χειροποίητα toppings που δεν θα βρεις αλλού όσο κι αν ψάξεις.

 

Po’ Boys: Καπνιστά κρέατα και American vibe που αλλάζουν όσα ήξερες για το μπέργκερ

 

Φυσικά το Buttermilk Fried Chicken −με τραγανή κρούστα από 10 διαφορετικά μυρωδικά και μπαχαρικά– παραμένει το Νο1 αγαπημένο και μαζί του είναι σταθερό classic το Double Smashed Cheeseburger, με διπλό μοσχαρίσιο μπιφτέκι και αμερικανικό τυρί. Οι πιο old-school ήδη λατρεύουν τη σειρά Sliders με αφράτο τετράγωνο πατατόψωμο, σε πέντε εκδοχές: Cheese, Pastrami, Egg & Bacon, Chipotle, Bacon Avocado. 

 

Αν όμως θέλεις να αναφωνήσεις πραγματικά «Holy Cow!», τότε το ομώνυμο signature burger είναι μονόδρομος. Μπιφτέκι καπνισμένο για τέσσερις ώρες στο smoker, cheddar, φοντί τυριών, καραμελωμένα κρεμμύδια και η διάσημη Alabama White BBQ sauce είναι ένας συνδυασμός που σε κάνει να κλείνεις τα μάτια και να μασάς αργά και απολαυστικά κάθε μπουκιά.

 

Po’ Boys: Καπνιστά κρέατα και American vibe που αλλάζουν όσα ήξερες για το μπέργκερ

 

Μαζί με όλα αυτά, βάλε στο πλάνο σου το Po’ Boys Sampler (μια πιατέλα με όλα τα καπνιστά κρέατα για να τη μοιραστούν δύο) και οπωσδήποτε ένα Mac ’n’ Cheese που θα σε κάνει να λιώσεις από λαχτάρα.

 

Με το παρεΐστικο vibe και τις μπίρες από μικροζυθοποιίες που δένουν τέλεια με κάθε πιάτο, το Po’ Boys γίνεται εκείνο το σποτ που αλλάζει τα δεδομένα στη street food απόλαυση.

 

Αθήνα: Αγαθάρχου 12, Ψυρρή / Θεσσαλονίκη: Ίωνος Δραγούμη 17 & Αγίου Μηνά 7, Άνω Λαδάδικα

Οδηγός Γεύσης