Έχουν περάσει περισσότερα από 5 χρόνια από τη στιγμή που ο Βασίλης Σπόρος επέλεξε την περιοχή του Ψυρρή για να ανοίξει το Po’ Boys, ένα ΒΒQ joint, όπου το αληθινό αμερικανικό φαγητό έμελλε να γίνει η ένοχη απόλαυση των Αθηναίων.

 

Δεν είναι όμως μόνο τα ζουμερά, σιγοκαπνιστά κρέατα που βγαίνουν κατευθείαν από το custom made smoker, οι premium κοπές και οι απολαυστικές γαρνιτούρες που έκαναν το Po’ Boys κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, όχι. Το γεγονός ότι όλα αυτά βρίσκουν τη θέση τους ανάμεσα και δίπλα σε βουτυράτα ψωμάκια δημιούργησε ουρές αναμονής από πελάτες που περίμεναν υπομονετικά να δοκιμάσουν τα φημισμένα μπέργκερ του!

 

PO΄ BOYS
Tip: Όποιο κι αν είναι το αγαπημένο σας μπέργκερ, συνδυάστε το με μια μπίρα από τις 40 ετικέτες ελληνικής μικροζυθοποιίας και ολοκληρώστε το γεύμα σας με παγωτό μηχανής!

 

Οι λάτρεις των μπέργκερ έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν (και να προγραμματίζουν την επόμενή τους κράτηση), καθώς το μενού περιλαμβάνει 16 διαφορετικές προτάσεις! Εκτός από τα αγαπημένα Double Smashed Cheeseburger, Brisket Burger, Buttermilk Fried Chicken και πολλά άλλα, στο ανανεωμένο μενού ξεχωρίζει το Steakhouse με κοπές ξηράς ωρίμανσης 4+ εβδομάδων, το οποίο συνδυάζεται με τραγανό προσούτο και παρμεζάνα σε αφράτο ψωμάκι μπριός για να αναδείξει τα αρώματα και τη γεύση του κιμά.

 

Σε ένα από τα κορυφαία του καταλόγου έχει αναδειχθεί το Oklahoma Fried Onion Smashed Burger στο οποίο ο μοσχαρίσιος κιμάς και τα άφθονα λεπτοκομμένα λευκά κρεμμύδια μαγειρεύονται και καραμελώνουν ταυτόχρονα, προσφέροντας ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα. Για τους πιο φανατικούς των classic american diners, το Μorning Glory, ένα ιδιαίτερο μπέργκερ με αφράτο ελληνικό λουκουμά αντί για ψωμάκι, δύο λεπτά μπιφτεκάκια, τσένταρ, μπέικον, τηγανητό αυγό και σιρόπι σφενδάμου, είναι το απόλυτο γευστικό ταξίδι στη… Νέα Υόρκη. Ακόμα και οι vegetarians όμως έχουν λόγο να πανηγυρίζουν στο Po’ Boys χάρη στο Magic Mushroom, το απόλυτο vegetarian burger με ψητά μανιτάρια, onion rings και Tonkatsu sauce.

 

PO΄ BOYS
Οι λάτρεις των μπέργκερ έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν (και να προγραμματίζουν την επόμενή τους κράτηση), καθώς το μενού περιλαμβάνει 16 διαφορετικές προτάσεις!

 

Tip: Όποιο κι αν είναι το αγαπημένο σας μπέργκερ, συνδυάστε το με μια μπίρα από τις 40 ετικέτες ελληνικής μικροζυθοποιίας και ολοκληρώστε το γεύμα σας με παγωτό μηχανής!

 

Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Ψυρρή, 210 3234672 

Facebook: Po’ Boys

Instagram: poboysbarbeque 

Οδηγός Γεύσης