Αν είσαι Burger addict, που σημαίνει ότι είσαι απαιτητικός και ξέρεις να εκτιμάς ένα μπιφτέκι από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, ή αν αναζητάς να δοκιμάσεις το top burger της πόλης σου, σου έχουμε καλά νεα.

 

Τα Pretty Amazing and Xtraordinary burgers προσφέρουν αυτό ακριβώς που υπόσχεται το όνομά τους, ζουμερό και γευστικό μπιφτέκι που ψήνεται στη σχάρα τη στιγμή της παραγγελίας, αφράτα ψωμάκια που ετοιμάζονται καθημερινά με τη μυστική συνταγή Pax και προσφέρονται ολόφρεσκα και φυσικά, χωρίς ίχνος συντηρητικών. Οι χειροποίητες sauces και οι φρέσκιες τηγανητές πατάτες –απαραίτητο συνοδευτικό σε κάθε πρόταση– συμπληρώνουν μια γευστική εμπειρία που σε κάνει φανατικό burgerista. Στα must που πρέπει άμεσα να δοκιμάσεις είναι το signature burger Dirty Βastard, με το νοστιμότερο pulled beef που έχεις γευτεί και ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι.

 

Pax Burgers
Τα Pax Burgers είναι το απόλυτο word of mouth της γεύσης που καθημερινά σου φτιάχνει τη διάθεση με value for money επιλογές – δεν είναι τυχαίο ότι τα συνοδεύουν ένα σωρό βραβεύσεις!

 

Εναλλακτικά αν προτιμάς τις απλές και old time classic γεύσεις τα Original και Cheesy Original μπορεί να είναι minimal αλλά με πλούσια και μεστή γεύση. Όσο για τους chicken lovers, το δικό τους αγαπημένο είναι το Oldboy, με το διάσημο buttermilk chicken των PAX, sriracha glaze, queso και μαριναρισμένα λαχανικά που θα δημιουργήσει στον ουρανίσκο σου μια μικρή γιορτή.

 

Τα Pax Burgers είναι το απόλυτο word of mouth της γεύσης που καθημερινά σου φτιάχνει τη διάθεση με value for money επιλογές – δεν είναι τυχαίο ότι τα συνοδεύουν ένα σωρό βραβεύσεις! Απόλαυσέ τα στο πολυσύχναστο food hub της Αιόλου ή στον χώρο σου μέσω delivery και θα ανακαλύψεις μια pretty amazing εκδοχή του αγαπημένου σου street food!

 

Pax Burgers
Απόλαυσέ τα στο πολυσύχναστο food hub της Αιόλου ή στον χώρο σου μέσω delivery και θα ανακαλύψεις μια pretty amazing εκδοχή του αγαπημένου σου street food!

 

Αθήνα: Αιόλου 34 & Αθηναΐδος 12

Θεσσαλονίκη: Καλαποθάκη & Βενιζέλου 8, Κέντρο / Mediterranean Cosmos, Πυλαία

www.paxburgers.gr

Facebook: Pax burgers

Instagram: paxburgers

Οδηγός Γεύσης