Pretty amazing and Xtraordinary burgers. Αν είσαι λάτρης των μπέργκερ, πρέπει να ξέρεις από πού πήραν το όνομά τους τα Pax, που αποτελούν το απόλυτο σημείο συνάντησης για όσους θέλουν να ζήσουν μοναδικές στιγμές street-food απόλαυσης.

 

Φτιαγμένα με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας, εξασφαλίζοντας το πιο ζουμερό και γευστικό μπιφτέκι που έχεις γευτεί. Άλλωστε, τόσο το μπιφτέκι όσο και τα ψωμάκια αποτελούν αποκλειστική συνταγή που φτάνει καθημερινά στα καταστήματα για να διατηρούνται πάντα αφράτα και γευστικά.

 

Όλα τα υλικά είναι φρέσκα και κορυφαίας ποιότητας, οι σος χειροποίητες, ενώ οι φρέσκες τηγανητές πατάτες απογειώνουν τη γευστική εμπειρία.

 

Στα must-try η νέα εναλλακτική πρόταση CrunchWraps: γεμιστές tortillas με κολασμένους συνδυασμούς υλικών και μια τραγανή corn tortilla, για να κάνει το απαραίτητο… κρατς! Ψήνονται σε πλάκα, κόβονται στη μέση και τρώγονται χωρίς αναστολές.

 

Ένα urban στέκι που προσφέρει μοναδικές, συγκλονιστικές, ψαγμένες εμπειρίες που PAXίζει να ζήσεις!

 

Pax Burgers

 

Αθήνα: Αιόλου 34 & Αθηναΐδος 12 // Θεσσαλονίκη: Καλαποθάκη & Βενιζέλου 8, κέντρο - Mediterranean Cosmos, Πυλαία. www.paxburgers.gr, Facebook: Pax burgers Instagram: paxburgers