Οι Ρωμαίοι ήξεραν πώς να λατρεύουν τους θεούς τους. Το Πάνθεον ήταν για εκείνους ο χώρος που συγκέντρωνε διαφορετικούς ανθρώπους και αποτελούσε το ιερό τους άσυλο. Το Pantheon Bar της Θεσσαλονίκης είναι εδώ και 20 χρόνια το στέκι για διαφορετικές παρέες που συναντιούνται με έναν και μόνο σκοπό, να περάσουν καλά μέσα σε ένα περιβάλλον τόσο αυθεντικό που δεν γίνεται να μην το λατρέψεις.

 

Άλλωστε δεν γράφεις τυχαία μια ιστορία δύο δεκαετιών. Είναι οι άνθρωποι, η ζεστασιά του χώρου, τα εμπνευσμένα ποτά, οι γεύσεις που σε συνοδεύουν κάθε στιγμή της ημέρας, αλλά κυρίως τα #strongfeelings που δημιουργεί το Pantheon κάθε φορά και σε κάνει να μετράς αναμνήσεις και στιγμές που έζησες εκεί. 

 

Pantheon bar: Στέκι αφιερωμένο στη λατρεία των αυθεντικών στιγμών
Όλος ο κατάλογος του Pantheon είναι μια ιστορία που θέλεις να δοκιμάσεις, αλλά και να διαβάσεις.

 

Κάθε βράδυ η industrial ατμόσφαιρα γεμίζει με πολύχρωμα ποτά και το κλασικό αυτό μπαρ της πόλης γίνεται ο απόλυτος προορισμός όπου μπορείς να απολαύσεις ένα ιδιαίτερο κοκτέιλ από τη νέα λίστα που θα σε εκπλήξει και το concept της βασίζεται σε μυθικούς ήρωες και φανταστικά πρόσωπα που συνδέονται με την έννοια του πανθέου.

 

Το Artemi(sian) Arrow είναι αφιερωμένο στη θεά του ελληνικού δωδεκάθεου, προστάτιδα του κυνηγιού και των άγριων ζώων: μια μείξη από Havana rum blend, τεκίλα Altos Reposado, ιταλικό κόκκινο bitter, tanguerine, κανέλα, μάνγκο και bubbles. Στα must try και το The Return of Pan που τιμά τον Πάνα, θεό της φύσης και των βουνών, με τζιν Monkey 47, Italicus χαμομήλι, βασιλικό, εσπεριδοειδή και bubbles. Όλος ο κατάλογος του Pantheon είναι μια ιστορία που θέλεις να δοκιμάσεις, αλλά και να διαβάσεις, ενώ τα σκίτσα του tattoo artist teo_dmf μετατρέπουν την cocktail list σε μια άκρως ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική δημιουργία. Κυρίως όμως αυτή η cocktail list είναι ο λόγος που το Pantheon παραμένει must visit προορισμός για κάθε βραδινή βόλτα στη Θεσσαλονίκη.

 

Pantheon bar: Στέκι αφιερωμένο στη λατρεία των αυθεντικών στιγμών
Το Pantheon Bar της Θεσσαλονίκης είναι εδώ και 20 χρόνια το στέκι για διαφορετικές παρέες που συναντιούνται με έναν και μόνο σκοπό, να περάσουν καλά μέσα σε ένα περιβάλλον τόσο αυθεντικό που δεν γίνεται να μην το λατρέψεις.

 

Και επειδή οι θεοί αγαπούν τις κλασικές αξίες, οι mixologists του Pantheon τους προσφέρουν μια ωδή στις αγαπημένες μείξεις με ένα «twist of anarchy» που τις κάνει να ξεχωρίζουν. Στο τέλος της λίστας σε περιμένει και μια έκπληξη που κάνει όλο το concept ακόμα πιο προσωπικό. Όλες οι φιγούρες είναι εμπνευσμένες από τους ανθρώπους του Pantheon και όχι μόνο, αφού ανάμεσά τους θα βρεις και τη Νέρα, το σκυλί-μασκότ των ιδιοκτητών. Άλλωστε, οι άνθρωποι είναι αυτοί που κάνουν αυτό το στέκι σταθερή αξία και σημείο συνάντησης για κάθε αυθεντική στιγμή. 

 

Προξένου Κορομηλά 8, Θεσσαλονίκη, 2310 287767 
Ιnstagram:
@pantheon.bar

Οδηγός Γεύσης