Υπάρχουν κάποια Σαββατοκύριακα που απλά θέλεις να τα περάσεις σπίτι και άλλα που χρήζουν καλής μουσικής, φαγητού και παρέας. Από 1 Νοεμβρίου, κάθε Σαββατοκύριακο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απογευμα, το Sebastian στο Ace Hotel & Swim Club Athens σε υποδέχεται για bottomless brunch.
Το brunch μπορεί να μην είναι νέο concept στα Νότια Προάστια, αλλά ο τρόπος που το σερβίρει το Sebastian είναι. Τι καλύτερο από το να ξεκινάς τη μέρα σου με νόστιμο φαγητό και πολυβραβευμένο καφέ KUDU, και να καταλήγεις σε all-you-can-drink cocktails με τη συνοδεία feel-good μουσικής;
Από τη στιγμή που θα μπεις στο μαγαζί, θα σε παρασύρει το soundtrack. Όχι μια playlist, αλλά ένα live DJ set που τρέχει από τις 12 μέχρι τις 5. Balearic beat, ambient house και downtempo δημιουργούν τη σωστή ατμόσφαιρα, η μουσική γίνεται μέρος της συζήτησης και του γέλιου, και δίνει άλλη πνοή στον χώρο.
Το μενού επιμελείται ο βραβευμένος Executive Chef Έλβι Δημήτρης Ζύμπα και προσφέρει τόσο αλμυρές επιλογές, όσο και ένοχες γλυκές απολαύσεις για όλα τα γούστα. Το Avocado Toast κερδίζει χωρίς να προσπαθεί να εντυπωσιάσει, με τοπικό αβοκάντο, ντοματίνια Σαντορίνης, φέτα, ελιές Καλαμάτας και πικάντικο λάδι σε multigrain ψωμί. Αν βέβαια η περίσταση επιβάλλει κάτι πιο πληθωρικό, τότε το Smashed Burger ή το φρέσκο, χειροποίητο σπαγγέτι Καρμπονάρα, τραγανό guanciale και pecorino romano είναι σίγουρο πως θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.
Για κάτι γλυκό, τα Pancakes με φρέσκο βούτυρο, φρούτα του δάσους, φουντούκια, πραλίνα και maple syrup θα γίνουν το νέο αγαπημένο σου πιάτο, με συνοδεία (και αφθονία) κλασικών brunch cocktails: Mimosa και Bellini.
Για εκείνα τα μεσημέρια Σαββάτου ή Κυριακής όπου η επιλογή είναι η έξοδος για brunch, η προσεγμένη μουσική, το φιλικό περιβάλλον και η καλή ενέργεια, το Sebastian στο Ace Hotel γίνεται θεσμός.
Κρατήσεις μέσω του Opentable
Κάθε Σαββατοκύριακο 11:00-17:00, DJ set από τις 12:00 Αρτεμισίου 1, Γλυφάδα, 166 75


- Facebook
- Twitter
- E-mail
0