Η Μπουμπού δεν είναι αυτό που νομίζεις, ένα χαριτωμένο κοριτσάκι με κοτσίδες και κόκκινα μάγουλα, αλλά μια αιρετική της γεύσης που ήρθε το 2021 στην Παιανία για να παρουσιάσει πρώτη φορά την ιστορία των smash burgers που αργότερα κατέκλυσε την Αθήνα.

 

Κι αφού σήκωσε ψηλά την επαναστατική σημαία της πρωτοπορίας, μυώντας τους λάτρεις στη γεύση αυτού του ιδιαίτερου καραμελωμένου, λεπτού μπιφτεκιού, μεταφέρθηκε στον Χολαργό σε μεγαλύτερο χώρο από το πρώτο της στέκι, για να μπορεί να υποδέχεται όλους τους φαν της και συνεχίζει αυτό που ξεκίνησε και ξέρει να κάνει πολύ καλά.

 

Μπουμπού
Από το classic cheeseburger με τσένταρ και Σάλτσα της Μπουμπούς μέχρι το τροπικό Aloha με ανανά και chutney mango, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις το δικό σου αγαπημένο.

 

Μια σειρά από burgers, όλα smashed, βασισμένα στα ολόφρεσκα, αγνά υλικά που διαλέγονται προσεκτικά καταφθάνουν καθημερινά στην κουζίνα. Από εκείνη τη στιγμή ξεκινά η μαγεία της παρασκευής με μυστικές συνταγές και μπόλικη αγάπη που κάνει τη διαφορά (μην παραξενευτείς από την κόκκινη bbq sauce, γιατί αυτό είναι το χρώμα της άκρως homemade εκδοχής της). Ακόμα και τα ψωμάκια είναι μια signature δημιουργία που βασίζεται στο ιαπωνικό προζύμι, ενώ για το μπιφτέκι χρησιμοποιείται μια custom μείξη από τρεις διαφορετικές ράτσες μοσχαριού ώστε η γεύση του να είναι τόσο κρεατένια όσο απαιτεί η ελληνική μας ταυτότητα. 

 

Μπουμπού
Η Μπουμπού μεταφέρθηκε στον Χολαργό σε μεγαλύτερο χώρο από το πρώτο της στέκι, για να μπορεί να υποδέχεται όλους τους φαν της και συνεχίζει αυτό που ξεκίνησε και ξέρει να κάνει πολύ καλά.

 

Στο μενού χωράνε όλα τα κλασικά και αγαπημένα, αλλά με ένα touch που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Από το classic cheeseburger με τσένταρ και Σάλτσα της Μπουμπούς μέχρι το τροπικό Aloha με ανανά και chutney mango, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις το δικό σου αγαπημένο. Στην Μπουμπού όμως αρέσει και η ελληνική παράδοση, γι’ αυτό περηφανεύεται –και δικαίως– για το πεντανόστιμο Kayianas Βurger που συνδυάζει το διπλό smashed μπιφτέκι με τον καγιανά και σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Στις signature επιλογές και το fish burger από τη food blogger Surtuko με παναρισμένο μπακαλιάρο σε αρωματικό κουρκούτι, που επίσης μυρίζει Ελλάδα.

 

Η Μπουμπού βάζει τη δική της υπογραφή στο street food και είναι η τύπισσα που ονειρεύεσαι να σου μαγειρεύει τα αγαπημένα σου μπέργκερ.

 

Φανερωμένης 8, Χολαργός, 210 6565573 

Facebook: Μπουμπού Comfort Food

Instagram: Μπουμπού Comfort Food

Οδηγός Γεύσης