Μπαρ Μπεε Κιου: Το νέο Μπιφτεκόψωμο του Μήνα λέγεται EAT BILL

Το sando burger που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτό το μήνα από το Μπαρ Μπεε Κιου, προβλέπεται να ξυπνήσει τις αισθήσεις μας και θέσει ψηλά τον πήχη για τις επόμενες προσθήκες.

The LiFO team, 20.10.2022 | 18:26

To νέο λαχταριστό Μπιφτεκόψωμο του Mήνα, με το όνομα EAT BILL, ήρθε στο Μπαρ Μπεε Κιου αυτό τον Οκτώβριο με σκοπό να γίνει η αγαπημένη επιλογή του κοινού. Το Μπαρ Μπεε Κιου συστήνει στο κοινό του ένα νέο λαχταριστό Μπιφτεκόψωμο, εμπνευσμένο από τα παραδοσιακά ιαπωνικά sando sandwiches σε συνδυασμό με την απολαυστική υπερβολή που χαρακτηρίζει το brand από την πρώτη μέρα λειτουργίας του.

 

Η συνταγή του EAT BILL μιλάει από μόνη της: Φρεντς τοστ, 100% φρέσκο κοτόπουλο διπλοπαναρισμένο σε μπάτερ μιλκ, τριμμένη γραβιέρα, coleslaw με μήλο και Σουιτ Τσίλι σως, honey mustard με σιναπόσπορο. Το sando burger που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτό το μήνα από το Μπαρ Μπεε Κιου, προβλέπεται να ξυπνήσει τις αισθήσεις μας και θέσει ψηλά τον πήχη για τις επόμενες προσθήκες.

 

Το νέο Μπιφτεκόψωμο του Μήνα λέγεται EAT BILL και θα γίνει η απόλυτη επιλογή sando burger

 

Το ΕΑΤ BILL, που εμπνεύστηκε το όνομα του από την θρυλική ταινία του Ταραντίνο, KILL BILL, προκαλεί όλους του «μάχιμους» burger lovers να απολαύσουν την τελευταία limited edition πρόταση του δημοφιλούς brand και θα είναι διαθέσιμο στο μενού των καταστημάτων Μπαρ Μπεε Κιου για ολόκληρο τον μήνα Οκτώβριο.

 

Το Μπιφτεκόψωμο του Μήνα από το Μπαρ Μπεε Κιου, κρατά σε αγωνία τους χιλιάδες φανατικούς του «Ναού του Μπιφτεκόψωμου» που περιμένουν υπομονετικά να δοκιμάσουν κάθε φορά τη νέα δημιουργία του brand.

 

https://www.mparmpeekiou.com/

Οδηγός Γεύσης