Momo Asian Bar: Ασιατικές γεύσεις στο all-day sushi-cocktail bar της Αργυρούπολης

Μετά από μια πορεία τεσσάρων ετών στη Θεσσαλονίκη, το all-day sushi-cocktail bar ήρθε και στην Αθήνα, στην Αργυρούπολη, για να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία εξερεύνησης της ασιατικής διατροφικής κουλτούρας.

The LiFO team, 22.3.2021 | 11:41

Η ιαπωνική γαστρονομία αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που πρέπει να ταξιδέψεις στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Επειδή όμως η στιγμή αυτή μπορεί να αργήσει, απόλαυσε την αυθεντική ασιατική κουζίνα του Momo Asian Bar και αφέσου στο ταξίδι με οδηγούς τις εξαιρετικές γεύσεις του.

 

Μετά από μια πορεία τεσσάρων ετών στη Θεσσαλονίκη, το all-day sushi-cocktail bar ήρθε και στην Αθήνα, στην υπέροχη Αργυρούπολη, για να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία εξερεύνησης της ασιατικής διατροφικής κουλτούρας.

 

Με βασικές αρχές τα φρέσκα λαχανικά, ψάρια και θαλασσινά, το μενού του Momo Asian Bar παρουσιάζει μια σειρά από πιάτα εμπνευσμένα από το μυστήριο και τα έντονα χρώματα της Άπω Ανατολής. Το παραδοσιακό ρύζι (σάρι), τα noodles, η soya sauce και το wasabi συμπρωταγωνιστούν σε συνταγές όπου τον βασικό ρόλο έχει  o σολομός, ο τόνος, το λαβράκι, οι γαρίδες, το surimi, το καλαμάρι και το κοτόπουλο. Δίπλα τους, εκλεκτά και ολόφρεσκα υλικά αναδεικνύουν την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και την καθημερινή αναζήτηση της τελειότητας, που χαρακτηρίζουν την ιαπωνική κουλτούρα.

 

Στα must-try o μαύρος μπακαλιάρος, που σερβίρεται σε ελάχιστα sushi bars στη χώρα. Η δημιουργικότητα, η φαντασία και οι συνδυασμοί χρωμάτων, φρέσκων υλικών και δυνατών γεύσεων αποτελούν τους βασικούς λόγους που το μετατρέπουν σε απόλυτο προορισμό, τον οποίον, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, οφείλεις να επισκεφτείς.

 

Μέχρι τότε, μπορείς να φέρεις την αυθεντική εμπειρία ενός sushi-cocktail bar στον χώρο σου, παραγγέλνοντας στο 210 9936693, ηλεκτρονικά μέσω του www.momoasianbar.gr (με έκπτωση 15%) αλλά και μέσω των efood, Wolt, Box και delivery.gr. 

 

Μ. Γερουλάνου 77, Αργυρούπολη (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου), www.momoasianbar.gr, Ιnstagram: momoasianbar, Facebook: Momo Asian Bar