Αν χρειάζεσαι ένα καλό κίνητρο για να πας στη δουλειά το πρωί, το modish είναι σίγουρα ένα από αυτά. Ένας all-day χώρος που εδώ και ενάμιση χρόνο κοσμεί τη γειτονιά του Πειραιά, απέναντι από το κτίριο του ΟΛΠ. Και όταν λέμε κοσμεί, το εννοούμε κυριολεκτικά, αφού το modish ξεχωρίζει με τις λιτές γραμμές του και την απλότητα στον σχεδιασμό που ταυτόχρονα εκφράζει την ουσία της ποιότητας. Η interior designer Δήμητρα Κουτουλογένη, ακολουθώντας τη φιλοσοφία των ιδιοκτητών, δημιούργησε μια ατμόσφαιρα που έχει στόχο να σου φτιάχνει τη μέρα με τον πρωινό καφέ ή να σε ξεκουράζει στο διάλειμμα από τη δουλειά.

 

Άλλωστε, το modish είναι στέκι για όσους εργάζονται στα γύρω γραφεία, προσφέροντας πιάτα brunch ή επιλογές για lunch break που μπορείς μάλιστα να προπαραγγείλεις ώστε να προλάβεις να τις απολαύσεις ακόμα κι αν έχεις περιορισμένο χρόνο. Το μενού αποτελείται απο πιάτα της ελληνικής και διεθνούς κουζίνας, περιλαμβάνει προτάσεις όπως τα Messy Eggs με αυγά ποσέ σε αρωματισμένο γιαούρτι με ελαφρώς πικάντικο βούτυρο και σάλτσα ντομάτας στην οποία βουτάς το ζεστό ψωμί που συνοδεύει το πιάτο.

 

modish

 

Τα σάντουιτς είναι φτιαγμένα με φρέσκα υλικά υψηλής ποιότητας, ενώ τα tapas του modish συνοδεύουν τα after office drinks που γίνονται αγαπημένη συνήθεια. Κι εδώ η κάβα επιφυλάσσει μικρές εκπλήξεις με εκλεκτά αποστάγματα –να δοκιμάσεις οπωσδήποτε το aperitivo του modish με αυθεντικό ιταλικό Luxardo– αλλά και signature cocktails, όπως το Suffering Bastard, που παίρνουν από πάνω σου όλη την κούραση της ημέρας.  

 

Το modish ανοίγει καθημερινά από νωρίς και μένει ανοιχτό μέχρι τις 20:00, εκτός Κυριακής. Κάθε τόσο φιλοξενεί πάρτι και events, προσφέροντας τις χειροποίητες γεύσεις του –όλα φτιάχνονται στην κουζίνα, από τα σάντουιτς και τα πιάτα μέχρι τα κέικ και τα γλυκά– αλλά και μια ατμόσφαιρα ζεστή και σύγχρονη που συνδυάζει όλα όσα αναζητάς για να νιώθεις πιο όμορφα μέσα στην καθημερινότητα.

 

Ακτή Μιαούλη 81, Πειραιάς, 210 451 1730

modishpiraeus.gr

Ιnstagram: modish.piraeus

ΤikΤok: modish.piraeus

Οδηγός Γεύσης