Το Melt Burgers των βορείων προαστίων ετοιμάζει γευστικά ταξίδια στον Νότο της Αμερικής και σε καλεί να ανακαλύψεις την τάση του smashed burger που έχει κερδίσει την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Εδώ το μπιφτέκι ζυμώνεται καθημερινά από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και τοποθετείται στην καυτή πλάκα ώστε να καραμελώσει εξωτερικά, ενώ μέσα παραμένει τόσο ζουμερό ώστε να αλλάζει την εμπειρία του street food. 

 

Melt Burgers
Μόλις δοκιμάσεις κάποιο από τα μπέργκερ του Μelt θα καταλάβεις τι εννοούμε. Πώς; Θα νιώσεις ότι λιώνεις από ευχαρίστηση. Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Το Special Smoked Burger είναι από τα πρώτα που θα δοκιμάσεις, με μπιφτέκι μοσχαρίσιο, cheese, πίκλες, λόλα, μαρμελάδα μπέικον και Melt burger mayo. Οι πιο spicy τύποι θα λατρέψουν το Double Mexican Hot Burger με μπιφτέκι μοσχαρίσιο, cheese, ντομάτα, κρεμμύδι, λόλα, jalapenos και spicy Mexican mayo, ενώ αξίζει να δοκιμάσεις το Cheesy Melt Burger, όπου, αντί για μπιφτέκι, θα βρεις 3 mozzarella sticks, λόλα, ντομάτα και Melt mayo. Ό,τι κι αν επιλέξεις, θα το συνοδεύσεις τέλεια με κάποια από τις δροσιστικές σαλάτες ή τις φανταστικές πατάτες που θα βρεις σε μια σειρά από επιλογές – δεν γίνεται να αντισταθείς στις Melty Loaded με τσένταρ και μπέικον! 

 

Melt Burgers
Το Melt Burgers των βορείων προαστίων ετοιμάζει γευστικά ταξίδια στον Νότο της Αμερικής. Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Το burger spot του Αμαρουσίου παραμένει σταθερή αξία που τιμά την υπόθεση smashed burger και παρουσιάζει πάντα επιλογές street food που έχουν αυτό το κάτι διαφορετικό. Αυτό είναι που αναζητάς για να κάνεις την καθημερινότητα λίγο πιο ενδιαφέρουσα και σίγουρα πιο γευστική. Μόλις δοκιμάσεις κάποιο από τα μπέργκερ του Μelt θα καταλάβεις τι εννοούμε. Πώς; Θα νιώσεις ότι λιώνεις από ευχαρίστηση. 

 

Λεωφ. Κηφισίας 59, Μαρούσι, 210 2209096

Facebook: Melt Burgers

Instagram: meltsmashedburgers

Οδηγός Γεύσης