Το σπίτι της προγιαγιάς Mαργιώρας συνεχίζει να είναι αγαπημένος προορισμός για τους foodies που επισκέπτονται την Κύθνο και καταχωρίζουν αυτή την εμπειρία στις καλύτερες αναμνήσεις του νησιού. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το εστιατόριο έβαλε την Κύθνο στον γαστρονομικό χάρτη των Κυκλάδων και συνεχίζει για 5η χρονιά με ένα μενού άκρως ανανεωμένο. 

 

Η Μαργιώρα συνεργάζεται και φέτος με την ομάδα των Serial Eaters και πειράζει κλασικά πιάτα όπως το αγαπημένο συκώτι που μαγειρεύεται με ούζο και ταραμά, ενώ ταυτόχρονα κλείνει το μάτι στη θαλασσινή της καταγωγή με προτάσεις όπως η απίστευτη calamarata με πεσκανδρίτσα. Η επιμονή στην κορυφαία ποιότητα παραμένει σταθερή και αδιαπραγμάτευτη αξία, ενώ η φύση του τόπου δίνει τους δικούς της θησαυρούς με highlight το κλέφτικο με ντόπιο κατσικάκι − ό,τι πιο «Κυκλάδα» θα φας φέτος. Με προτάσεις όπως το χοιρινό αυγολέμονο ή η εκπληκτική αστακομακαρονάδα, συνεχίζει να μας σερβίρει συναρπαστικούς συνδυασμούς πρώτων υλών και γεμάτες γεύσεις.

 

Μαργιώρα
 

 

Η λίστα του κρασιού, ακόμα πιο φρέσκια και ανανεωμένη με ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, πλαισιώνεται και από πιο premium επιλογές που θα βρούμε στο νέο κελάρι, σταθερά με την υπογραφή του Άρη Σκλαβενίτη, ενώ στο bar η ομάδα της φέρνει το καλοκαίρι στα χείλη μας με signature δημιουργίες αλλά και την αψεγάδιαστη εκτέλεση των all time classic cocktails που όλοι αγαπάμε και γίνονται σταθερή επιλογή τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες.

 

Η Μαργιώρα έχει φιλέματα για όλους. Γι’ αυτό στα ενδότερα θα βρεις ένα retail shop με εκλεκτές λιχουδιές Ελλήνων παραγωγών, handcrafted αντικείμενα για το σπίτι, κεραμικές δημιουργίες νέων Ελλήνων καλλιτεχνών, ρούχα αλλά και την τέλεια τσάντα για να τα βάλεις και να τα πάρεις μαζί σου! Αυτά και την ανάμνηση μιας φιλοξενίας που σε κάνει να χαμογελάς κάθε φορά που σκέφτεσαι την Κύθνο.

 

Κύθνος, Χώρα 22810 31809

margiora.gr

Facebook: Margiora

Instagram: @margiora.kythnos

Οδηγός Γεύσης