ADVERTORIAL

 

Είναι κάτι κρυμμένοι θησαυροί στις γωνιές των πόλεων που μόλις τους ανακαλύψεις νιώθεις ότι κατέκτησες μία ακόμα πινέζα στον χάρτη της ευχαρίστησης. Το Μαντέμι είναι η δική μας πινέζα, που μόλις βάλαμε στον γαστρονομικό χάρτη της Θεσσαλονίκης. Στη γειτονιά του Κορδελιού, δυτικά της πόλης, είναι στημένος αυτός ο εκπληκτικός χώρος που τιμά την κρεατοφαγία με κάθε τρόπο και ταυτόχρονα εκφράζει τη σύγχρονη αισθητική του casual dining

 

Το μενού περιλαμβάνει εκλεκτές κοπές που έρχονται από διάφορες χώρες του κόσμου στην πιο ποιοτική εκδοχή τους. Rib eye, tagliata, striploin Αργεντινής, dry aged Tomahawk, porterhouse, είναι κάποιες από τις προτάσεις. Φυσικά, το αριστοτεχνικό ψήσιμο παίζει τον δικό του ρόλο στην ανάδειξη της ξεχωριστής υφής και γεύσης κάθε κρέατος και οι συνδυασμοί των υλικών δημιουργούν πιάτα άκρως γευστικά και ιδιαίτερα. Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το rib eye Αργεντινής που συνοδεύεται από πατάτες με τρούφα και μους κατσικίσιου τυριού, το ελαφρύ και αρωματικό ριζότο μανιταριών αλλά και την περέκ τυρόπιτα που βρίσκεται ανάμεσα στα signature best sellers.

 

ΜΑΝΤΕΜΙ Casual Dining
Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το rib eye Αργεντινής που συνοδεύεται από πατάτες με τρούφα και μους κατσικίσιου τυριού.

 

Η γευστική εμπειρία στο Μαντέμι ολοκληρώνεται με τις ετικέτες των κρασιών που συνοδεύουν το γεύμα. Ο ελληνικός αμπελώνας εκπροσωπείται στα καλύτερά του στη wine list και δημιουργεί ένα pairing μοναδικό με τις προτάσεις της κουζίνας. Δεν είναι τυχαίο ότι το Μαντέμι μέσα σε μόλις έναν χρόνο κατάφερε να γίνει talk of the town, οδηγώντας σε αυτή την περιοχή της Θεσσαλονίκης λάτρεις του κρέατος και του καλού φαγητού.

 

ΜΑΝΤΕΜΙ Casual Dining
Δεν είναι τυχαίο ότι το Μαντέμι μέσα σε μόλις έναν χρόνο κατάφερε να γίνει talk of the town, οδηγώντας σε αυτή την περιοχή της Θεσσαλονίκης λάτρεις του κρέατος και του καλού φαγητού.

 

Η urban chic ατμόσφαιρα και η φιλόξενη διάθεση των ανθρώπων που σε υποδέχονται συμπληρώνουν το παζλ της απόλαυσης σε αυτό το new entry, το οποίο παραμένει προσιτό σε όλους. Γιατί το πραγματικά καλό φαγητό πρέπει να μπορείς να το απολαμβάνεις ξανά και ξανά.

 

ΜΑΝΤΕΜΙ Casual Dining
Το μενού περιλαμβάνει εκλεκτές κοπές που έρχονται από διάφορες χώρες του κόσμου στην πιο ποιοτική εκδοχή τους.

 

Ανατολικής Ρωμυλίας 47, Κορδελιό Θεσσαλονίκης, 2310 774826 

Facebook: Mantemi.skg

Instagram: mantemi.skg 

Οδηγός Γεύσης