Το Μama’s Stories διηγείται καθημερινές ιστορίες φτιαγμένες με φρέσκα υλικά και μπόλικη φροντίδα για να δημιουργήσει το καλύτερο πρωινό που μπορείς να γευτείς για να ξεκινήσεις τη μέρα σου. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το στέκι στα Βριλήσσια έχει γίνει κλασικός προορισμός για brunch, που εύκολα γίνεται αγαπημένη συνήθεια. 

 

Εδώ νιώθεις ότι κάποιος σε φροντίζει πραγματικά, αφού η ομάδα του Mama’s είναι ταγμένη σε αυτό το task και το αποδεικνύει με τη χαρούμενη ατμόσφαιρα που σου φτιάχνει το κέφι από την πρώτη στιγμή και σου ανοίγει την όρεξη για τα φανταστικά πιάτα του brunch menu. Εδώ θα βρεις μια σειρά από συνταγές με αυγά –μεγάλοι πρωταγωνιστές στην κατηγορία– που επιβεβαιώνουν το σλόγκαν «mama loves you!»

 

Mama’s Stories

 

Το The Beast είναι η εκδοχή του avocado toast με χωριάτικο ψωμί ολικής, μπέικον, κρέμα αβοκάντο, αυγό τηγανητό, φέτα ΠΟΠ και sweet chilli sauce που δίνει μια άλλη διάσταση. Πολύ νόστιμες και οι ομελέτες σε διαφορετικές συνταγές –οι λάτρεις της τρούφας θα αγαπήσουν την αρωματική truffle–, ενώ οι πιο τολμηροί θα πρέπει να δοκιμάσουν τα αυγά Shakshuka, μια spicy ανατολίτικη συνταγή με κόκκινη σάλτσα αρωματισμένη με harissa, ras el hanut και φέτα που δροσίζει όσο πρέπει, ισορροπώντας την ένταση του πιάτου. Οι επιλογές περιλαμβάνουν φανταστικά αλμυρά pancakes αλλά και λαχταριστά γλυκά – τα Bueno pancakes έρχονται με ένα κομμάτι από την αγαπημένη λιχουδιά στην κορυφή.

 

Το brunch του Mama’s σε περιμένει καθημερινά μέχρι τις 15:00, αλλά η κουζίνα δεν σταματά ποτέ να σε προκαλεί με all-day πιάτα όπως η περίφημη πίτσα ή τα χορταστικά μπέργκερ. Ένα στέκι που φροντίζει όλη μέρα να περνάς καλά και να τρως όλο το φαγητό σου! 

 

Πλατεία Αναλήψεως - Εθνικής Αντιστάσεως, Βριλήσσια, 211 4116363

Facebook: Mama’s

Instagram: @mamas.stories

Οδηγός Γεύσης