Το Mailo’s the Pasta Project ήρθε στο Παγκράτι και από αυτή την πολυσύχναστη αγαπημένη γειτονιά της Αθήνας μοιράζει τις μοναδικές, λατρεμένες, άπαιχτες γευστικές μακαρονάδες του που έχουν γίνει το αγαπημένο street food των pasta lovers αλλά και όλων των ψαγμένων foodies.

 

Το νέο Mailo’s spot είναι ένα γευστικό στολίδι στην περιοχή του Παγκρατίου που αμέσως έγινε το talk of the town. Άλλωστε, ο συνδυασμός των φρέσκων ζυμαρικών με τις φρέσκες σάλτσες προκαλεί ένα μικρό ντελίριο όπου κι αν έχει «προσγειωθεί» –σε 29 σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο–, καθώς παντρεύει την υψηλή γαστρονομία με την ευκολία του street food.

 

Mailo's The Pasta Project
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Γιατί, αλήθεια, υπάρχει τίποτα πιο εύκολο, πιο γευστικό και πιο χορταστικό από μια Mailo’s μακαρονάδα; Ειδικά όταν μιλάμε για φρέσκα ζυμαρικά που συνοδεύονται από τις Mailo’s Signature Sauces, σε απίστευτες συνταγές που εμπνέονται οι σεφ του Mailo’s, προσφέρουν μια one of a kind εμπειρία που συνοψίζεται σε λίγες λέξεις: fresh sauce & fresh pasta.

 

Η απόλαυση σε κάθε Mailo’s είναι στο χέρι σου κυριολεκτικά, αφού μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα ζυμαρικά rigatoni, campanelle ή casarecce τα οποία παρασκευάζονται καθημερινά μπροστά στα μάτια σου μόνο από βιολογικό σιμιγδάλι και νερό από τη Mailo’s Fresh Pasta Machine σε μια open kitchen experience και να τα παντρέψεις με μία από τις 10 προτάσεις σάλτσας που σε ταξιδεύουν με τη φρεσκάδα και την αγνότητα των υλικών. Οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι και αν βάλεις και τα extras που δίνουν αυτό το κάτι διαφορετικό σε κάθε συνταγή, δεν βαριέσαι ποτέ να δοκιμάζεις κάτι νέο. 

 

Mailo's The Pasta Project
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Στα απολύτως must try είναι το Truffle Mushrooms με άγρια μανιτάρια, κρέμα παρμεζάνας και λάδι λευκής τρούφας, μια ντελικάτη, αρωματική συνταγή για λεπτούς ουρανίσκους. Το Parmesan Chicken με κρέμα παρμεζάνας, φρέσκα μανιτάρια και εστραγκόν θα γίνει αγαπημένο σου, ειδικά αν είσαι λάτρης του κοτόπουλου, ενώ το Beef Ragu με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας έχει μια αξεπέραστη μαμαδίστικη νοστιμιά που ξυπνά γευστικές αναμνήσεις. Στο Mailo’s δεν παίζει να μη δοκιμάσεις το παστίτσιο που σε ξανασυστήνει στο λατρεμένο ελληνικό πιάτο, μόνο που αυτήν τη φορά δεν σερβίρεται σε κομμάτι αλλά σε μακαρονάδα με σιγομαγειρεμένο μοσχαρίσιο κιμά και κρεμώδη μπεσαμέλ τυριών – η χαρά κρύβεται σε κάθε μπουκιά που δοκιμάζεις. Ελαφριές και δροσιστικές, οι σαλάτες του Mailo’s είναι ολόφρεσκες και μπορούν να γίνουν από μόνες τους ένα άκρως καλοκαιρινό γεύμα για τις ζεστές μέρες στην Αθήνα.

 

Η τέλεια μακαρονάδα που έγινε street food είναι το καθημερινό σου lunch break ή η βραδινή απόλαυση που σε ταξιδεύει με τη γεύση της. Στο χέρι, στο σπίτι, στο γραφείο, όπου κι αν βρίσκεσαι, το κόκκινο cup έρχεται στον χώρο σου –αποκλειστική διανομή μέσω Wolt– και ξετρελαίνει γιατί είναι made with love and pasta. Αν, πάλι, το καλοκαίρι δεν μπορείς να κλειστείς μέσα, η βόλτα στο Παγκράτι μόλις έγινε πιο ζωντανή, πιο χρωματιστή, πιο νόστιμη. Εδώ και μόνο εδώ θα βρεις το πιο ινσταγκραμικό spot, για να βγάλεις την πιο νόστιμη selfie καθώς απολαμβάνεις τη μακαρονάδα σου. Πάρε πόζα και γίνε ένας από τους χαμογελαστούς μακαρονάδες που ξέρουν ότι η γευστική ευτυχία βρίσκεται σε ένα κόκκινο cup.

 

Mailo's The Pasta Project
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

www.mailos.gr

Facebook: Mailo’s - The Pasta Project

Instagram: mailos_pasta

Tik Tok: mailos_pasta

Οδηγός Γεύσης