Αν δεις στον Πειραιά παρέες να κυκλοφορούν με ένα κόκκινο cup στο χέρι, είναι γιατί μόλις πέρασαν από τα Mailo’s. Διάλεξε ο καθένας τη δική του αγαπημένη μακαρονάδα και συνεχίζουν τη βόλτα τους στο Πασαλιμάνι και τη Μαρίνα Ζέας, απολαμβάνοντας τις μοναδικές γεύσεις των #MailosThePastaProject.

 

Το 12 της Ακτής Μουτσοπούλου είναι ένα από τα 35 σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο όπου το street food παντρεύεται με την υψηλή γαστρονομία και το αποτέλεσμα είναι μακαρονάδες βασισμένες σε εκλεκτά υλικά και πολλή φαντασία. Άλλωστε, σε αυτόν τον παράδεισο για τους pasta lovers μπορείς να επιλέξεις εσύ τη δική σου συνταγή, συνδυάζοντας τα φρέσκα ζυμαρικά της επιλογής σου με μία από τις δέκα φρέσκιες σάλτσες που υπογράφουν οι σεφ του Mailo’s. Rigatoni, campanelle και casarecce μόνο από νερό και βιολογικό σιμιγδάλι φτιάχνονται καθημερινά μπροστά στα μάτια σου στη fresh pasta machine της ανοιχτής κουζίνας για να μπορείς να χαζεύεις όλη τη διαδικασία πριν γευτείς την αγαπημένη σου μακαρονάδα.

 

Mailo’s

 

Στις must try προτάσεις η Truffle Mushrooms με άγρια μανιτάρια, κρέμα παρμεζάνας και λάδι λευκής τρούφας και η Beef Ragu με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας με μυρωδικά – που θα τη λατρέψεις αμέσως. Όσοι προτιμούν το κοτόπουλο, το Parmesan Chicken του Mailo’s με κρέμα παρμεζάνας, φρέσκα μανιτάρια και εστραγκόν είναι η επιλογή που θα αγαπήσουν. Εκείνοι που εκτιμούν την ανωτερότητα της απλότητας θα τιμήσουν την Tomato & Basil, ενώ οι fans των spicy γεύσεων θα βρουν στην creamy Aglio-Olio αυτό ακριβώς που θέλουν.

 

Στο Mailo’s του Πειραιά κάνουν στάση οικογένειες, παρέες και loners που ευχαριστιούνται την κυριακάτικη βόλτα δίπλα στη θάλασσα με την μακαρονάδα των Mailo’s στο χέρι. Γιατί η τέλεια μακαρονάδα που έγινε street food σού κάνει παρέα παντού, στο σπίτι, στο γραφείο και στη βόλτα.

 

Ακτή Μουτσοπούλου 12, Πειραιάς, 210 42 97 001

www.mailos.gr 

Facebook: Mailo's - The Pasta Project 

Instagram: @mailos_pasta  

Οδηγός Γεύσης