Η madame fraise είναι κυρία με κ κεφαλαίο. Όχι μόνο γιατί μας σύστησε μια σειρά από γλυκά extraordinaire σε γεύση και εμφάνιση αλλά και γιατί κατάφερε να μας πείσει για την ταυτότητά της χωρίς να ακολουθεί τους κανόνες της συμβατικής βιτρίνας και του dine in χώρου.

 

Το πρώτο ghost ζαχαροπλαστείο της Αθήνας –ένα πρότζεκτ που φέρει την υπογραφή της Noble pastry– άλλαξε για πάντα τον τρόπο που λαχταράς ένα γλυκό αλλά και την εμπειρία της απόλαυσης που μιλά σε όλες τις αισθήσεις σου. Τα γλυκά που δημιουργεί η Γεωργία Τσαμπάνη, Pastry Chef της Madame Fraise, είναι μια elevated εκδοχή της γαλλικής ζαχαροπλαστικής, μιας τέχνης που «παίζει» με τις λεπτομέρειες, παραμένοντας πάντα σημείο αναφοράς στον κόσμο της pâtisserie. 

 

Madame Fraise

 

Ανάμεσα στα μικρά αριστουργήματα που παρασκευάζονται καθημερινά στο εργαστήριο, πάντα με premium πρώτες ύλες και εκλεκτά υλικά εποχής, θα βρεις την κατηγορία «celebration cakes» που από μόνα τους γίνονται μια καλή αφορμή για γιορτή. Η Amande τιμά την κλασική και γνώριμη τούρτα αμυγδάλου με μια άκρως premium εκδοχή: βάση από μπισκότο αμυγδάλου και φίνα κρέμα μπαβαρουάζ αρωματισμένη με τόνκα, μαρέγκα αμυγδάλου και κονφί αχλαδιού. Το Rose Cheesecake, ένα από τα signature γλυκά της Madame Fraise, εντυπωσιάζει με το στήσιμό του αλλά και με τη γεύση του, αφού συνδυάζει την ευρωπαϊκή και αμερικανική version του αγαπημένου dessert.Τραγανή ζύμη, σαμπλέ αμυγδάλου, βελούδινη μους τριαντάφυλλο και μαρμελάδα raspberry στην κορυφή. 

 

Οι chocolate lovers που γιορτάζουν θα επιλέξουν την Tarte Vibrato, ένα αριστοκρατικό γλυκό που συνδυάζει την bitter 70% με την αλατισμένη καραμέλα, και όπου τα φρέσκα passion fruits ισορροπούν όλη την απόλαυση. Στα new entries και η τάρτα St. Honoré Caramel Pecan με πραλίνα pecan, dacquoise pecan, κρέμα βανίλιας, σαντιγί βανίλιας, σφολιάτα και τραγανή βάση αμυγδάλου που φτιάχτηκε για να κλέψει καρδιές.

 

Madame Fraise

 

Η εμπειρία της Madame Fraise προσφέρεται σε διαφορετικές επιλογές για να μπορείς να την απολαμβάνεις καθημερινά, όχι μόνο στις γιορτινές περιστάσεις. Στην κατηγορία «Selection» μπορείς να συνδυάσεις γεύσεις που θέλεις να δοκιμάσεις – μόλις προστέθηκαν ένα εκπληκτικό εκμέκ κανταΐφι με ελαφριά κρέμα κανέλας, cremeux λεμόνι, πραλίνα κανέλας και σαντιγί βανίλιας, αλλά και το baba au rum σε μια συνταγή με το δικό της twist. 

 

Η Madame Fraise φροντίζει πλέον και για το γλυκό σου ξύπνημα με έναν εκπληκτικό καφέ και επιλογές πρωινού που μοσχομυρίζουν παριζιάνικη boulangerie. Γαλλικό πρωινό με αλμυρές ή γλυκές επιλογές για να ξεκινήσεις την ημέρα με ένα χαμογελαστό «bonjour». Και, φυσικά, καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, το all year classic Noble Panettone της Noble Pastry  με την υπογραφή του Ευγένιου Βαρδακαστάνη γίνεται το απόλυτο must των ημερών σε δύο εκδοχές, Classico και Marroncini, για να τα απολαμβάνεις εναλλάξ, μετρώντας τις μέρες μέχρι τις γιορτές.

 

Υμηττού 225, Παγκράτι, 211 4186086

www. madamefraise.gr 

Facebook: Madame Fraise Athens

Instagram: madamefraise_

Οδηγός Γεύσης