O πεζόδρομος της Μηλιώνη στο Κολωνάκι, που διατηρεί το κοσμοπολίτικο χρώμα του, είναι ο φυσικός χώρος του M8, που συνδέεται με αυτήν τη γειτονιά.

 

Το all-day café restaurant με τον ευρωπαϊκό αέρα και τον elegant chic σχεδιασμό είναι ένα μυστικό του κέντρου που κάνει την καθημερινότητα πιο ενδιαφέρουσα, προσφέροντας κάθε στιγμή την κατάλληλη γεύση αλλά και μια ατμόσφαιρα που μπορεί να σε κάνει να ξεχαστείς από την τρέλα της Αθήνας.

 

Προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, το M8 δεν θα μπορούσε παρά να προσφέρει ένα brunch άκρως γευστικό με αρκετές αναφορές στην ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, που γίνεται ακόμα πιο νόστιμο χάρη στα εκλεκτά εποχικά υλικά.

 

Μ8

 

Για να καταλάβεις την ανωτερότητα των γεύσεων, ίσως πρέπει να ξεκινήσεις από το απλό πιάτο με τα αυγά τηγανητά που σερβίρονται με ψωμάκι και μπέικον –μία από αυτές τις απέριττες συνταγές που αποδεικνύουν ότι η νοστιμιά δεν χρειάζεται πολλά υλικά. Για μια πιο προχωρημένη εμπειρία, θα δοκιμάσεις την ομελέτα φούρνου με απάκι χοιρινό, γραβιέρα Κρήτης, ντοματίνια και ρόκα, ενώ οι αυγόφετες με παστράμι μόσχου, τσένταρ και σος γλυκιάς μαγιονέζας είναι ένα πιάτο πλούσιο σε ελληνικά αρώματα.

 

Τα γλυκά pancakes και τα γλυκά ημέρας είναι must για να συνοδεύσεις τον καφέ σου και να πάρεις την ενέργεια που θέλεις για όλη την ημέρα. Στις πιο healthy επιλογές θα βρεις bowls με γιαούρτι που περιέχουν φρούτα και σπόρους με ιδιότητες superfoods, αν όμως αναζητάς μια εμπειρία πρωινού για 2, τότε μπορείς ν απολαύσεις το breakfast plateau που περιλαμβάνει χωριάτικο ψωμί, μαρμελάδες, μέλι, βούτυρο, καπνιστό ζαμπόν, γραβιέρα Κρήτης, αυγά, γιαούρτι και φυσικό χυμό.

 

Το M8 μπορεί να φιλοξενήσει το διάλειμμα από τη βόλτα ή τη δουλειά με μια σειρά από comfort πιάτα που μπορείς να συνοδεύσεις με ένα ποτήρι κρασί ή ένα early drink, προσφέροντας στην καρδιά της πόλης ένα σημείο συνάντησης που δεν σε απογοητεύει ποτέ!

 

Μηλιώνη 8, 210 3643388

Instagram: m8kolonaki

Οδηγός Γεύσης