Loulis taste project: Το νέο street food στην Λευκάδα

Το Loulis taste project κατά μεγάλο μέρος εξειδικεύεται στην φιλοσοφία της Ιταλίας και της υπόλοιπης Μεσογείου, που οι γεύσεις τους είναι γνώριμες στον ουρανίσκο μας.

The LiFO team, 19.4.2022 | 20:01

 

Συναντάμε το Παύλο Λούλη πια πίσω από το κομμάτι της κουζίνας, που για πολλά χρόνια μας σέρβιρε πίσω από την μπάρα τα υπέροχα του cocktail. Για όποιον δεν τον γνωρίζει ο Παύλος Λούλης είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος του 2017 στα cocktail, με πολλές βραβεύσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό - αλλά και ένας από τους καλύτερους bartender του χώρου. Μετακόμισε εδώ και λίγους μήνες για την Λευκάδα που όπως είπε αγαπάει, για να υλοποιήσει το μεγαλύτερο του όνειρο την μαγειρική. Δημιούργησε λοιπόν ένα street food project: το Loulis taste project στην Λευκάδα.

 

Loulis taste project: Το νέο street food στην Λευκάδα

 

Η φιλοσοφία και ο στόχος του, με έμπνευση από τα ταξίδια που έχει κάνει, να φτιάξει κάτι για τους πελάτες που θα έρθουν και θα ξυπνήσουν τις μνήμες τους.

 

Να τρώνε και να πίνουν ποιοτικά, γευστικά και οικονομικά. Το Loulis taste project κατά μεγάλο μέρος εξειδικεύεται στην φιλοσοφία της Ιταλίας και της υπόλοιπης Μεσογείου, που οι γεύσεις τους είναι γνώριμες στον ουρανίσκο μας. Μεγάλο του στοίχημα τα φρέσκα ζυμαρικά με χειροποίητες σάλτσες. Φυσικά, θα βρεις γνήσια ναπολιτάνικη πίτσα που η ζύμη της ωριμάζει 48 ώρες.

 

Τέλος, δε θα μπορούσε να μην δημιουργήσει και τα υπέροχα aperitivo, φροντίζοντας πάντα να μην ξεχνά από πού ξεκίνησε.

Οδηγός Γεύσης