Το Let it bee, από το όνομα και μόνο, σου δημιουργεί μια ευχάριστη διάθεση και σε κάνει να χαμογελάς με τον τρόπο που σου θυμίζει την πανέμορφη Κυψέλη, αυτήν τη γειτονιά της Αθήνας που πάντα έχεις έναν καλό λόγο να την επισκεφτείς.

 

Το café-bistro που βρίσκεται στο 13 της οδού Επτανήσου είναι ένας από αυτούς τους λόγους. Μάλιστα, στη νέα του εποχή, πίσω από την οποία βρίσκεται ο Δημήτρης Ματζώρος, οι vegan προτάσεις του μενού του έρχονται να συμπληρώσουν την έτσι κι αλλιώς ιδιαίτερη ταυτότητά του.

 

Let it bee: Αρωματικός καφές, χειροποίητες νοστιμιές και vegan συνταγές που θα λατρέψεις
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου

 

Δίπλα στα νόστιμα μάφιν, αλμυρά και γλυκά, που φτιάχνονται καθημερινά in house, τις λαχταριστές τάρτες εμπνευσμένες από τη γαλλική κουζίνα και τα κέικ που μοσχομυρίζουν και ταιριάζουν τέλεια με τον καθημερινό σου καφέ, θα βρεις και μια σειρά από νέες συνταγές, όλες vegan και άκρως θρεπτικές: chia puddings, overnight oat meals με διαφορετικούς συνδυασμούς υλικών, γιαούρτι με μέλι και φρούτα αλλά και energy balls που κάνουν αυτό ακριβώς που λέει το όνομά τους, σε γεμίζουν ενέργεια. Πρέπει να δοκιμάσεις την εκδοχή με καρότο και κακάο ή εκείνη με matcha tea για να νιώσεις τις ευεργετικές ιδιότητες της υγιεινής διατροφής που προτείνει το Let it bee και αλλάζει την καθημερινότητά σου.

 

Let it bee: Αρωματικός καφές, χειροποίητες νοστιμιές και vegan συνταγές που θα λατρέψεις
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου

 

Ο χώρος, μικρός και κουκλίστικος, φέρνει στο κέντρο της Αθήνας τον αέρα του παριζιάνικου μπιστρό και σε καλεί να απολαύσεις την cozy ατμόσφαιρα με τις vintage λεπτομέρειες. Γι’ αυτή την εμπειρία αξίζει να περιμένεις για να βρεις ένα τραπεζάκι ώστε να ευχαριστηθείς τον καφέ σου όπως σου αξίζει.

 

Επτανήσου 13, Κυψέλη, 210 8257110
Facebook:
Let It Bee, Instagram: letitbee_ath

Οδηγός Γεύσης