Η l’artigiano έχει καταφέρει να κερδίσει την καρδιά των foodie lovers –δεν μιλάμε μόνο για τους λάτρεις της πίτσας– γιατί πολύ απλά δεν είναι ένα ακόμα pizza delivery brand. Είναι ο expert της πίτσας κι αυτό το καταλαβαίνεις από την πρώτη κιόλας μπουκιά! Γιατί η l’artigiano φέρνει καθημερινά τη λαχταριστή γεύση και την τέχνη της αυθεντικής πίτσας στην πόρτα σου, χωρίς καμία έκπτωση στα ολόφρεσκα υλικά και τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας. 

 

l'artigiano
Και επειδή η l’artigiano παίρνει την απόλαυση πολύ προσωπικά, έχει δημιουργήσει ένα μενού που μιλάει στην καρδιά –και στο στομάχι– κάθε foodie, είτε θέλει πίτσα, μπέργκερ ή πάστα είτε έχει επιλέξει τον vegan, vegetarian ή flexitarian τρόπο ζωής.

 

Η γευστική εμπειρία που σου χαρίζει κάθε φορά βασίζεται σε μερικά όχι και τόσο κρυφά μυστικά, την cook-to-order φιλοσοφία, σύμφωνα με την οποία όλα τα γεύματα ετοιμάζονται ακριβώς τη στιγμή της παραγγελίας τους, τις χειροποίητες ζύμες που δημιουργούνται καθημερινά και ωριμάζουν φυσικά για 24 ώρες και τον κατάλογο που ανανεώνεται διαρκώς με νέες προτάσεις, δημιουργώντας νέα γευστικά trends.

 

Και επειδή η l’artigiano παίρνει την απόλαυση πολύ προσωπικά, έχει δημιουργήσει ένα μενού που μιλάει στην καρδιά –και στο στομάχι– κάθε foodie, είτε θέλει πίτσα, μπέργκερ ή πάστα είτε έχει επιλέξει τον vegan, vegetarian ή flexitarian τρόπο ζωής. Αν είσαι ήδη l’artigiano-lover, ξέρεις ακριβώς τι εννοούμε. Αν, πάλι, τώρα ξεκινάς την εμπειρία σου, απλώς θα πρέπει να δοκιμάσεις απ’ όλα.

 

l'artigiano
Η γευστική εμπειρία που σου χαρίζει κάθε φορά βασίζεται σε μερικά όχι και τόσο κρυφά μυστικά, την cook-to-order φιλοσοφία, σύμφωνα με την οποία όλα τα γεύματα ετοιμάζονται ακριβώς τη στιγμή της παραγγελίας τους.

 

Ξεκίνα με πίτσα και τις all-time-classic Pomodoro, Pepperoni και l’artigiano και συνέχισε με τις πιο «ψαγμένες» Jala-Jala, Segreto και Tartufo ή τις ανατρεπτικές Jack n Philly, Aioli και Chicken Philly BBQ σε κλασική, αφράτη ή λεπτή ζύμη! Οι φανατικοί μακαρονάδες πρέπει να γευτούν την πλούσια Tagliatelle Caruso, την πληθωρική Linguine Prosciutto e Funghi και την κλασική Rigatoni con Pollo. Φυσικά, δεν λείπουν οι προτάσεις σε ολόφρεσκες σαλάτες ή ζουμερά μπέργκερ που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα και δεν πρέπει να παραλείψεις τις γλυκές πίτσες, που θα σε ενθουσιάσουν. Απ’ την άλλη, το ολοκληρωμένο vegan μενού της l’artigiano, σε συνεργασία με την Garden Gourmet, έχει φτιαχτεί ειδικά για τους λάτρεις του είδους! 

 

Όλα όσα θέλεις να γευτείς μπορείς να τα βρεις στο www.lartigiano.gr ή να κάνεις την παραγγελία σου στο l’artigiano app. Α, και μην ξεχνάς! Αν θέλεις να κερδίζεις με κάθε παραγγελία σου, δεν έχεις παρά να κάνεις την εγγραφή σου στο νέο πρόγραμμα επιβράβευσης l’artigiano bonus και να μπεις σε έναν υπερ-λαχταριστό κόσμο δώρων, διαγωνισμών και προνομίων με την ασυναγώνιστη γεύση και υπογραφή της l’artigiano! 

 

l'artigiano
Όλα όσα θέλεις να γευτείς μπορείς να τα βρεις στο www.lartigiano.gr ή να κάνεις την παραγγελία σου στο l’artigiano app.

 

Απόλαυσε την ολοκληρωμένη εμπειρία l’artigiano σε ένα από τα 24 καταστήματα και μέσα από το l’artigiano website και app! 

 

www.lartigiano.gr

Facebook: L' Artigiano

Instagram: lartigianogreece

Οδηγός Γεύσης