Πριν από 30 χρόνια, ο Χρήστος Βιτσικάνος σύστησε στην περιοχή του Βύρωνα τη δική του άποψη περί Ιtalian food με την ίδρυση του πρώτου καταστήματος l’artigiano. Μετά από τρεις δεκαετίες παρουσίας στον χώρο της ιταλικής κουζίνας και expertise στην τέχνη της ιταλικής πίτσας, έχοντας 24 καταστήματα, η l’artigiano μάς αποκαλύπτει ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι η αυθεντική αγάπη. 

 

Το κορυφαίο pizza delivery brand γιορτάζει #30ΧρόνιαΤοΔικόΜαςLoveStory μαζί με όλους εμάς που είμαστε φανατικοί των γεύσεών του, παρουσιάζοντας μια limited edition συνταγή που θα γίνει λατρεία. Η παραδοσιακή ιταλική πίτσα που δημιουργείται με άκρως premium και αγνά υλικά κλείνει το μάτι στην αμερικανική παράδοση και μετατρέπεται σε Chicago-style deep dish pizza. 

 

l’artigiano

 

Η homemade ζύμη τάρτας, πλούσια σε ελαιόλαδο, ζυμώνεται με το μυστικό μείγμα 3 αλεύρων της l’artigiano. Η λαχταριστή, τριπλή στρώση από τυριά μπαίνει κάτω από τα υπόλοιπα υλικά και το αποτέλεσμα φέρνει τα πάνω-κάτω, ανατρέποντας όλα όσα ήξερες για την πίτσα. Η limited edition Chicago-style deep dish pizza ταψιού της l’artigiano βγαίνει σε τρεις εκδοχές για να διαλέξεις (Margherita, Pepperoni, Carbonara) και δημιουργεί μια ολοκαίνουργια εμπειρία απόλαυσης. Μόνο προσοχή να επιλέξεις ένα οδοντωτό μαχαίρι για να την κόψεις σε όσα κομμάτια θέλεις εσύ και κυρίως να βιαστείς, γιατί, όπως είπαμε, είναι limited.

 

Μαζί με τη νέα, άκρως εορταστική πρόταση της l’artigiano και τις πάντα αγαπημένες αυθεντικές της πίτσες, μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις την εκπληκτική pasta, τις φρέσκες σαλάτες και τα εμβληματικά της burgers, καθώς και το ολοκληρωμένο vegan μενού της που τα έχει όλα! Γιατί εδώ και τριάντα χρόνια αυτό που μένει πάντα σταθερό στις συνταγές της l’artigiano είναι τα αγνά υλικά και η cook-to-order φιλοσοφία για να απολαμβάνεις ολόφρεσκη κάθε γεύση, στην πόρτα σου. Α, και φυσικά η αγάπη που κρύβεται πίσω από αυτό το love story!

 

www.lartigiano.gr 

Facebook: lartigiano.gr

Instagram: artigianogreece

TikTok: lartigiano_greece

Οδηγός Γεύσης